De som inte har rätt att vistas i Sverige ska ut

ÅTERVANDRING. Alla som inte har rätt att vistas i Sverige ska utvisas. Det är den nya regeringens målsättning och migrationsminister Maria Malmer Stenergards tydliga målsättning. Enligt regeringen handlar det om över 100.000 personer som vistas i Sverige illegalt, men genom inre utlänningskontroller och krav på offentliganställda att anmäla papperslösa ska den siffran ned rejält. – Det är en väldigt ambitiös målsättning, säger Malmer Stenergard, enligt Expressen.

Migrationsminister Maria Malmer Stenergard

I Tidöavtalet så gör vi äntligen det som svensk politik har behövt så länge. Justitieminister Gunnar Strömmer har gjort en halsbrytande politisk resa: En gång ultraliberal Muf-bas som gillade civil olydnad och att gömma flyktingar – nu är han justitieminister i en SD-stödd regering med hård migrations- och kriminalpolitik och har ändrat sin uppfattning totalt, enligt Sydsvenskan. Det beror på massinvandringen och en totalt misslyckat integrationspolitik.

-Pettersson säger att sakta börjar Sverigedemokraternas politik få genomslag, jag hoppas att det lyckas…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “De som inte har rätt att vistas i Sverige ska ut

 1. Egentligen en självklarhet har man inte rätt att vara i landet, så ska man självklart inte vara här. Förstår man inte det, så är man helt enkelt en idiot.

  20
  1
 2. Det är dags att återinföra det som en gång fanns i Vilda västern nämligen prisjägare
  som jagade gangsters och mördare västern runt per häst mot belöning.Nu finns
  modernare färdmedel att tillgå.Bara folk och rundligt tilltagna summor som saknas.

  38
  2
 3. Aktivister som har kapat myndigheter och organisationer kommer sätta stopp för utvisningarna.

  32
  1
 4. Ett väldigt bra sätt att motverka icke önskvärda individer är att aldrig släppa in dom i landet förrän alla papper är klara och godkända?

  51
  1
  • En kompis till mig jobbade som flygtekniker på Arlanda En av deras uppgifter 2015 var att rensa toaletterna som det vart stopp i P,ga alla nedspolade ID handlingar, Inget man läst om i MSM eller nämnts på SR SVT TV4??

   33
   1
  • En enkel princip att uppehållstillstånd aldrig kan ansökas emedan man redan vistas i landet skulle göra en hel del. Förlängning av existerande uppehållstillstånd undantagna men krav på god vandel ska det natutligtvis vara.

   15
   1
 5. Ojojoj. Nu kommer babblarna igång igen .
  Greenwashing och sportswashing är bekanta uttryck.
  Men vad heter det när Maktalena beordrar fram två av sina mest ljugbelastade ministrar för att de ska kolla så Statsministern talar sanning .
  Thruewasing eller sanningstvätt .
  Som två blanka julgrisar står de inför hela Svenska folket och gör sig till åtlöje . Natoförnekaren och Transportsabotören .
  Kan nog bara förekomma i ett så nedgånget läge som deras parti försatt oss Svenskar i .
  God jul förresten.

  34
  3
 6. “Vi har hört det förut ” kan
  vi hoppas på att det sker
  denna gång? När SD för
  lääänge sedan ville ha det
  här, gick hela etablissemanget i taket.
  Kanske har de “goda” insett
  kostnaden o problemen
  med importen. Kanske.
  Arma land.

  55

Kommentera