Ryssland är en statlig sponsor av terrorism

TERRORISM. EU-parlamentet överens om att klassa Ryssland som ”statlig sponsor av terrorism”.

Vladimir Putins köttkvarn

Rysslands attacker mot bland annat infrastruktur och civila mål bryter mot internationell lag. Beslutet är främst symboliskt, då EU-parlamentet inte har några juridiska medel för att stötta det, skriver Reuters.

”De avsiktliga attackerna och grymheterna som Ryssland utförde mot civilbefolkningen i Ukraina, förstörelsen av civil infrastruktur och andra allvarliga kränkningar av mänskliga rättigheter och internationell humanitär lag motsvarar terrorhandlingar”, står det i beslutet som godkänts av EU:s lagstiftare.

President Volodymyr Zelenskyj välkomnar beslutet.

”Ryssland måste isoleras på alla instanser och hållas ansvariga för att få slut på den långvariga terrorismen i Ukraina och över hela världen”, skriver han på Twitter.

-Pettersson säger att båda sidor begår övergrepp, men det är enstaka från den Ukrainska sidan medan Ryssland satt terrorn i system sanktionerat av högsta ledningen.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “Ryssland är en statlig sponsor av terrorism

 1. Detta är en riktig höjdare !!! Det är alltså SD som tryckt till Putin ? Ett ganska litet parti som alla gnäller på? Men det verkar som om detta är det enda parti med lite stake i som faktiskt reagerar. Det är uppenbart att det är mils vid skillnad på partin och partin!

 2. Än mer förvånad för varje dag som går. Tänk att det finns såååå många personer som i n t e vet vad ett Krig innebär.
  Här klagas nu över hur många Civila som skadas,dödas och fått det lilla de ägde förstört.
  Detta har Stenbock sedan striderna utbröt i Februari skrivit ner hundra gånger,och fått dagligt skit för,av er krigshetsare !!
  Nu börjar tydligen alla ni som känner er träffade,att inse vad Ukrainas N E J till ett vapenstillestånd innebär.
  Men först när hela Kiew ligger i mörker och kyla.

  6
  19
  • Det är inte Ukraina som skjuter på Kiev din kn…gök! Det är Putin! Skriv på Telegram och be honom sluta för att spara masa civila liv. Ingen annan än Putin kan avsluta skjutandet. Så länge han fortsätter måste Ukraina försvara sig annars upphör Ukraina att existera. Många har förklarat för dig! Hur lång tid ska det ta innan du fattar? Kommer du någonsin förstå eller är du helt enkelt en liten smygfascist som gillar det Putin håller på med?

   11
   3
 3. Den föregående extrema socialist regimen i Sverige är skyldiga till en mycket grov och omfattande förföljelse och terror mot den egna befolkningen.
  Det som har hänt i Sverige -och fortfarande händer- är något synnerligen ovanligt i modern tid.
  Ett helt folk byts brutalt ut.

  Och grovjobbet för terrorn och folkutbytet är lagt på entreprenad till deras egen organisation invandrarverket -som med bravur sköter rekryteringen av mördare, terrorister och våldtäktsmän som skall bli Sverige nya befolkning.
  Så, vi har problem så det räcker och blir över utan att vi ska oroa oss för Ryssland och deras interna problem!

  42
  3
 4. Hajo, ytterligare en fullblodsfascist på bloggen VÄLKOMMEN! Kanske är du också inblandad i spioneri för dina älskade terrorister i öst.

  41
  22
 5. EU skulle bli ländernas förlängda arm mot omvärldens stora. Det har istället blivit ett hospital för bindgalna uttjänta politiker som inget hellre vill än att utan personligt ansvar kontrollera grannen in i minsta detalj.

  I Regeringsformen står det, all offentlig makt utgår från folket. Utan folkomröstningar har politiker skrivit under traktat efter traktat som avhänder makt till ett fåtal icke folkvalda politiker i Bryssel. EU är inte ett dugg bättre än klockrena diktaturstater.

  35
  9
 6. Precis… eller för om EU av någon oförklarlig anledning försöker hindra EU-medborgare att följa t.ex. RT, Eng, finns förklaringar/gissningar antingen är rapporterna från RT fel eller så anser EU att vi inte förstår för om vi kan tänka borde vi väl med den massiva rapportering vi får i MSM ändå inse vad som är fakta…. Tycker vi skall ha mer bra rapporter i MSM som t.ex. “Sandvikenrapporten” invandring är berikande osv. osv. MEN nu har EU/USA 8 olika sanktionspaket som kommer att göra susen….. snart iaf…… dock det kommer vid en fortsatt konflikt att bli behov av varma kläder inom EU för att inte tala om detta med konstgödsel……till våren….. visst också sanktionerat? Det hade funnits många saker som varit bättre än dessa påhitt som EU skapat…… det är bra att tänka efter innan så att säga….. gäller även kärnkraften…. Vart säljs turbiner och annan från R1 och R2 trots att staten redan betalat kalaset,,,,,,

  21
  36

Kommentera