Qatar förbjuder ölförsäljning på arenorna

ISLAM. Med bara två dagar kvar till Fotbolls-VM har myndigheterna i Qatar gjort en helomvändning och beslutat att öl med alkohol inte kommer att få säljas till supportrar inne på arenorna, skriver New York Times med hänvisning till en källa i VM-organisationen. Uppgifterna bekräftades av Fifa senare på fredagen.

Budweiser

Beslutet riskerar att öka spänningarna mellan Qatar och Fifa. Det beror inte minst på Fifas stora sponsoravtal med bryggerijätten Budweiser, som är värt nästan 800 miljoner kronor och som det internationella fotbollsförbundet nu kan tvingas bryta mot, skriver The Times.

-Pettersson säger att nu har muslimerna lurat Fifa igen. Hade dom sagt att öl inte fick serveras hade Qatar aldrig fått arrangera fotbolls-VM, vilket de aldrig borde ha fått…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “Qatar förbjuder ölförsäljning på arenorna

 1. Det är vanligt att bara alkoholfri öl säljs på arenorna i Europa också. Det är inte av religiösa ideer utan för att fulla fotbollssupportrar går bärsärk ännu mer då.

  4
  1
 2. Men nu får ni väl ändå ta och ge er. Pilsnern är väl det lilla problemet. Islamismens illdåd däremot överskuggar allt annat. Men lägg allt ert krut på en sketen pilsner så slipper mullorna kritik för all annan skit. Ni spelar bara förtryckar-regimen rakt i händerna. (Nu blir det väl ett helsikes liv – Skål !)

  10
  2
 3. Tycker inte synd om Fifa, är de så jävla korkade att de skriver ett avtal med muslimer, som har som grund att avtal ska brytas, får de skylla sig själva.

  44
 4. Bara ytterligare ett exempel på att muslimerna inte passar in i demokratiska västvärlden. Låt dom ha sin stenåldersvärld för sig själva.

  38
  • Nu är ju inte den amerikanska varianten av Budweiser, öl utan en vattenskadad variant.
   Hur kan man vara så korkad att man åker till en muslimhåla och tror att man ska få dricka öl offentligt ?

   30
   1
 5. Då får man väl traska iväg till Systemhycklarna och köpa ett flak 10 % öl,
  Sosseriet och Islam har många likheter, dom är lika stora hycklare bland annat.

  23
  • Ja detta är ju ett bra tillfälle för Israel att geigen. Muslimer får ju inte dricka sprit och det gör ju att antal besökare från den civiliserade värden kommer att bli obefintlig!
   Detta är ju ett perfekt tillfälle för Israel att ge igen för gammal ost OS i Tyskland det är igentligen fritt framför granat attaker med både splitter bomber och gas!!
   Det enda problemet är dessa kärringar i västvärlden och deras toyboys som naturligtvis måste gästa föreställningen!?
   .man allvarligt talat är det ett problem om någon annan rensar upp bland dessa tokiga kärringar och deras toyboys så kommer det ju att lärkan med en nedgång bland jihadisdåd och våldtäkter det blir en vin vin situation

 6. Man förstår varför man INTE skall ha något typ fotbolls-VM i islamistiska stater !

  Detta VM kommer att bli en kalkon !

  30
 7. Nu förstår jag varför sossarna och muslimerna kommer så bra överens.
  De är exakt lika pålitliga .

  34
  1

Kommentera