Dieseltjuvar rammade husvägg

BROTTSLIGHET. Tidigt på torsdagsmorgonen kraschade två personer i skåpbil in i ett bostadshus i Staffanstorp, skriver polisen på sin hemsida. Personerna hade setts stjäla diesel från en tank på en byggarbetsplats och när polisen anlände flydde personerna och körde sedan in i en husvägg. – Jag trodde man tappat en container eller något sånt, säger en som reagerat på ljudet.

Skärmdump SVT

En av personerna fick klippas loss ur fordonet och föras till sjukhus med ambulans.

De materiella skadorna på huset blev omfattande och de två personerna som färdades i bilen, två män i 40- och 20-årsåldern förs med ambulans till sjukhus. De båda männen är nu gemensamt misstänkta för drograttfylleri, vårdslöshet i trafik, då det är oklart vem som kört fordonet. Männen är även gemensamt misstänkta för stöld av diesel.

-Pettersson noterar att flera medier skyller på polisen som kom till platsen och försökte gripa tjuvarna. Journalisterna tycker tydligen att tjuvarna ska kunna hämta diesel och annat ostörda…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Dieseltjuvar rammade husvägg

  • Kerstin
   Även kriminella har rätt till vård i våra civiliserade västländer.
   Vill du att lagen skall brytas.

 1. Ska man gå på empiriska fakta så rör det sig antingen om zigenare eller folk från baltländerna, polen eller Rumänien. I 99% av fallen har de den härkomsten. Men då polisen inte ägnar sig åt empiriska data utan lika gärna misstänker en 90 årig tant i rullator som en svartmuskig zigenare från Rumänien så medför de att polisen löser få brott. Jag tycker det är självklart att man skall arbeta efter tesen att zigenare ofta och gärna begår vidriga brott i Sverige. Likaså andra vita utan uppfostran från före detta kommunistländer.

  36
  3
 2. Vet dom inte var dom fick klippa loss idioten, då går det väl att räkna ut vem som kört,
  Man gör allt för attt skydda brottslingen genom ibland rent skitsnack, tyder på att det
  är någon som syns bättre i snö, och då förstår man att media ställer upp och försvarar
  det gör dom alltid.

  42
  3
 3. Det kan väl inte vara så svårt att se vem som körde,var satt han som fick klippas loss?
  Antingen satt han bakom ratten eller i passagerarsätet,ett litet tips till utredarna.

  40
  2

Kommentera