19 thoughts on “Dagens

 1. Det är nog inte så konstigt att, om man tänker efter, dessa länders företrädares ”värdegrund” ignoreras eftersom de diplomatiska förbindelserna (i t.ex. handelsutbytet) ska kunna förbli goda.

  Det skulle kunna jämföras med — och därav få en förståelse för detta tillsynes hycklande — att vi, som beskökande/turister, skulle ignorera könsstympande afrikanska kvinnors värdegrund.

  Eller, kanske mer korrekt: de skulle ignorera vår…

  … Vid närmare eftertanke: de skulle nog be (för att uttrycka det diplomatiskt) oss åka hem om vi som besökare förolämpade deras traditioner.

 2. En undran. Nobelstiftelsen säger att det är en privat fest. Brukar kungafamiljen ställa upp på företags privata fester? Hur mycket hyra betalar Nobelstiftelsen för att använda Stockholms stadshus till sin privata fest? Med hur mycket sponsrar vi skattebetalare Nobelstiftelsen och deras fest? Mattias kommentar oavsett om det verkligen är ha eller inte, så är det inga faktafel i den. Nobelstiftelsen bjuder gärna in olika skumma diktatorer.

  10
 3. Varför skulle det vara ett trollkonto. Jag anser att Mattias Karlsson är ett tungt sänke för sitt parti.

  4
  8
 4. För Jimmies egen skull så är det bra att inte synas ihop med antidemokraterna i Nobelstiftelsen!

  15
  1
 5. Bara hoppats att han hade tackat nej, om han nu hade blivit bjuden.
  Hoppas också att han även nästa år, om det nu blir något, tackar nej till att gå i Pridetåget.

  24
  1
 6. Aktivister vill förhindra sd att nätverka och skapa internationella kontakter. De vill också förhindra att en bra bild av sd förmedlas ut till andra länder.

  Lägg ned nobelt-priset!
  Antingen ska alla med eller så kan vi skita i det!

  #AllaSkaMed

  27
  1
 7. Nu vet allah att Nobelkommitten är en sekt som INTE befinner sig i verkligheten.

  Jimmie kan gott sträcka på sig då han ser vilka pajaser som bjudits in. Och att deras ”värdegrund” kanske också har en del hål. Kanske blir det annorlunda vad gäller Kina om de går från ord till handling när det gäller ……..

  29
  1
 8. Lite tveksamt om det verkligen är Mattias Karlsson själv som skrivit detta?
  Kan naturligtvis vara någon som förfalskat hans namn.
  Men, å andra sidan brukar Karlsson inte heller vara speciellt lojal mot SD, han lutar sig mer åt extremvänstern och naturligtvis hans stora favorit EXPO.

  14
  28
  • @Bevara Sverige svenskt, ja ja bevare dig väl, för nog är det så att Mattias Karlsson har glimten in ögat om det andra inte vill se.

   5
   3
 9. Det är ingen förlust varför skall man umgås med stater som inte är seriösa .. den stora frågan är Nobelpris delas ut till Alfred Nobels minne . Som uppfinnare av dynamit så kan man väl ifrågasätta om priset är lämpligt att dela ut hur många har dödats av nopels uppfinning ??
  Det är alltså dags att förneka Nobels gärningarna på samma sätt som Adolf Hitler Stalin och polpot Nobel och hans uppfinning har tagit livet av flest människor!!!
  Är det något att fira med pompa och ståt .gissa varför Nobels fredspris dela ut av Norge man tar antagligen avstånd den så kallade freds ivraren!!???

  23
  3

Kommentera