7 thoughts on “Det nya Värmland, det nya Sverige

 1. Jag ringde upp Region Värmland och fick till svar att det inte är regionerna som är ansvariga . Det är Socialstyrelsen som arbetar efter riktlinjer som de är anvisade att följa . Region Värmland hade fått många påpekande om det olämpliga i detta fall . De förstod felet med bilden och min reaktion men kan inget göra . Arma land , som några här brukar skriva .
  Mvh Sjöström

 2. Och (SD) tiger still!

  Vem vågar ta upp verkligheten inför nästa val? De kommer att få min röst!

  6
  1
 3. Wokefolket lever i sin egna ideologiska bubbla och deras tänkande får allt mer radikala former. Det tycks rent av råda en tävling om att vem som är mest renlärig ideologiskt. Den som kan samtidigt representera så många ”förtryckta minoriteter” som möjligt anses tillhöra eliten.

  Jag tror faktiskt att de inte kan fortsätta så här i särskilt många år till. Deras idéer håller på att tappa all kontakt med verkligheten, och därmed går de samma öde till mötes som kommunismen, som vanligt folk till slut helt tappade tron på och därmed så var det kört.

  18
 4. Uttalat av samma stolleparti som hävdar att Elsa Widding ej grundar sig på vetenskapen…

  30
  1
 5. Funderar på om de wokeskadade stollarna som släpper fram detta inser att vanligt folk allt mer bar suckar och funderar på om det a bli SD i nästa val.

  28
  1

Kommentera