Polisstat! Hur mår du Anders Lindberg?

PROPAGANDA. Desinformatören och socialdemokraten Anders Lindberg som är politisk chefredaktör på Aftonbladet, tillsatt av LO, tycker att Sverige är på väg att bli en polisstat för att den nya regeringen tänker försöka göra något åt den grova brottsligheten till skillnad från den föregående regeringen.

Lindberg tycker det är hemskt att riskera att bli visiterad och tycker det luckrar upp rättssäkerheten. Att det är nästan dagliga skottlossningar i vårt samhälle och att tiotusentals människor befinner sig i vårt land illegalt tycker Anders är ett mindre problem än att bli visiterat.

-Pettersson blir inte ofta, men då och då, stoppad när jag är ute och kör bil. Jag får visa körkortet och blåsa för nykterhetskontroll. Hittills har jag klarat mig och inte blivit kränkt eller förbannad på de poliser som sköter sitt jobb. Jag vet inte om Anders Lindberg tycker slumpmässiga kontroller i trafiken tillhör en polisstat…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

21 thoughts on “Polisstat! Hur mår du Anders Lindberg?

 1. Anders L. Jaha, men nu hoppas vi att den nya regeringen får stopp på gängen.
  Försvåra narkotikahandeln.

  11
 2. Jag börjar bli mer och mer övertygad om att Anders Lindbergs uppdrag är att skriva helt vansinniga saker för att generera klick och uppmärksamhet.

  49
  1
 3. Det är otroligt att den tidning som säger sig va Sveriges största använder denne FJANT
  till att skriva Ledare i tidningen varje dag, ännu värre att han får sitta i SVT och kommentera vad som skett i Sverige .Denne ”oberoende” Socialdemokrat med ideer och
  kommentarer som är fullt i klass med Henrik Arnstads borde inte ägnas något intresse
  alls, åtminstone inte på Public Service!

  73
  1
 4. Kan inte herr Lindberg bosätta sig i ett så kallat utsatta område då är risken större att han blir skjuten än vissiterad.
  Men som journalist borde han förstå att han är ett kul fång men han måste ställa sig i skottlinjen annars är han ju inte trovärdig

  44
  1
 5. Bättre med en polisstat då, än en pöbelstat, som hittills, där avskummet fått härja helt fritt, och t o m styret uppmuntrat det i den anda, som också de besitter!

  Men, men…det får inte vara hur som helst godtyckligt lika från polisens sida heller. Det ska VERKLIGEN finnas fog för ingripanden, inte bara luft! För det har vi alltför ofta vara ute för! Där de vara gått på oss folk som haft fel uppfattning i stort, inte att vi ska ha gjort nåt brottsligt, utan för att vi inte varit vänster!

  SÅ FÅR DET INTE GÅ TILL! JAG HAR VARIT UTSATT FÖR DYLIK TERROR, UTAN ORSAK!!! RÄTT SKA VARA RÄTT!!! DETTA ÄR MYCKET VIKTIGT!!!

  För såna påhopp kränker demokratin, och ska inte få förekomma!!!

  Nej, man ska ha riktigt fog, för att gå på folk, inte bara intolerant pöbels missundsamhet, av andra åsikters förekommande, än deras i vår demokrati!

  Polisen, SKA BEHANDLA ALLA LIKA, och inte gå efter någon vänsterristisk åsiktsmatris!!! Nej, polisen, SKA VARA OBJEKTIV!!!

  DETTA HAR DE DÅ INTE VARIT DE SENASTE 30 ÅREN!!! OCH DETTA MÅSTE DET BLI ÄNDRING PÅ, PRECIS SOM POLITIKEN IDAG ÄNDRATS FRÅN BLUNDANDE ÖGON, TILL ÖPPNANDE AV SANNINGEN, OCH VAD SOM VERKLIGEN ÄR!!!

  DÅ, MEN FÖRST DÅ, är det rätt och bra att polisen får ökade befogenheter att sätta åt drägget! D V S DE SOM VERKLIGEN ÄR DRÄGG!!!

  33
  2
 6. Förr när jag såg en poliskontroll brukade jag blinka med ljuset för att varna mötande. Det har jag slutat med. Det kan sitta en invandrare med utvisningsbeslut i bilen som blir stoppad.

  69
 7. Att tvingas blåsa i en poliskontroll ÄR integritetskränkande. Den enskilde polismannen borde ha rätt att själv avgöra om föraren skall blåsa eller inte. Om en 70-årig mormor med barnbarn i baksätet stoppas i en kontroll kan en polisman lätt avgö r a om hon är påverkad eller inte.

  14
  19
 8. En normalt fungerande svensk behöver inte ens vara orolig.
  ( Men Lindberg kanske inte har rent mjöl i påsen )
  Jag skulle bli glad och tacksam mot den polisman som eventuellt visiterade mig.

  35
  2
 9. Låt pajasen hållas, han blev sannolikt tappad på golvet som liten och det är då inget han kan lastas för. Förr eller senare kommer det antingen att gå över alternativt övergår i total mental kollaps.

  53
  1
 10. Vänstern gapar alltid om integritet, och är krängta över att bli ifrågasatta.
  MEN sanningen är att kriminella ser vänstern som ett ”skydd” mot rättsordningen och tackar ödmjukast ”nyttiga idioter”, som ex.vis Anders Lindberg, för hjälpen att komma undan.
  Har du rent mjöl i påsen, är det ingen stor grej att bli kollad.
  Anders Lindberg, har du rent mjöl i påsen??
  Som man känner sig själv känner man andra!

  81
  2
 11. Om vi ska se till vem som vann striderna med stenade poliser, så lever vi i en muslimstat.
  Det behövs inte fler poliser. Det behövs färre muslimer i Sverige. Släng ut alla som fuskat sig in och alla kriminella, så räcker poliserna.

  99
  1
 12. Denna flummurvel behövs inte. Han bor på Dalarö och där bor även Wallenberg. När han dyker upp i TV, byter jag kanal.

  89
  2
 13. Problemet är nog inte att det blir upprättade så kallade ”visitations zoner” , Anders Lindberg och hans anhang vet mycket väl vart dessa zoner behövs och vilka som blir målgruppen för tilltaget, däri ligger hans motstånd, deras ”gullegrisar” kommer, med all rätt, få mera och nödvändig uppmärksamhet.
  Vanliga ”svenssons” jagas ju med blåslampa, speciellt i trafiken, för att polisen skall uppfylla sin ”kvot” av ingripanden så dom inte får minskat budget nästkommande år, kanske kan ”kvoten” fyllas med riktiga ingripanden mot riktig kriminalitet framöver, vem vet.

  90
  4
 14. I Sverige har Stenbock inte kontrollerats sedan mitten av 60-talet !!
  Men för att göra min kommentar lite längre,lägger jag å t e r in en länk från Kronen……bland vissa nya på bloggen inte särskilt populärt.
  Nog inträffar det stora olyckor från o.till,men dessa med Bier-kuskar är särskilt tråkiga.Läs med sörg:
  https://www.krone.at/2838782

  27
  4
 15. Själv blir jag inte stoppad ofta. Jag skulle tro att det är tiotals år sedan. Det beror inte helt på min oförvitliga handel och vandel eller på mitt hederliga utseende utan på alltför lite poliser där jag bor.

  71
  2

Kommentera