Bra av Ardalan Shekarabi

INRIKES. Iraniern och den illegala Ardalan Shekarabi har aldrig tillhört Petterssons favoriter, tvärtom men nu steg han lite i min aktning. Shekarabi är den enda jag hört som tackar för tiden som minister i regeringskansliet, inte kritiserar den nya regeringen och önskar efterträdaren all lycka i arbetet för vårt lands bästa.

Ardalan Shekarabi (S) Bild: Facebook

Från Ardalan Shekarabis Facebook…

Idag gör jag min sista dag som socialförsäkringsminister i Magdalena Anderssons regering. Det har varit utmanande, utvecklande och väldigt roliga år!
Jag vill rikta ett stort tack till alla som kämpat för höjda pensioner, för förbättringar av sjukförsäkringen och för bättre ekonomiska villkor för Sveriges barnfamiljer.
Tack till alla som har delat med er av kunskaper och erfarenheter. Tack till er som har kommit fram på gatan och i mataffären för att dela vittnesmål. Tack också till er som har öppnat era hem för att ge mig inblickar i er vardag. Och som har tagit emot mig på era arbetsplatser runt om i landet. Ni som har fixat fika, arrangerat möten och skapat möjligheter för samtal. Och inte minst ett stort tack till alla tjänstemän på Socialdepartementet och till min fantastiska politiska stab som med sin kunskap och engagemang har bidragit till att förstärka människors ekonomiska trygghet.
Tack för att vi tillsammans har jobbat för starkare socialförsäkringar och ett bättre Sverige.
Jag ser nu fram emot att fortsätta kampen i min nya roll i riksdagen. Jag önskar min kommande efterträdare all lycka i arbetet för vårt lands bästa.

Ardalan Shekarabi

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Bra av Ardalan Shekarabi

 1. Eva Nordmark gjorde det faktiskt också med ett brev med lyckönskningar till sin efterträdare.

 2. En sosse med stil – tja de är inte många. Vidar Andersson, Nalin Pekgul och “Soffan” Hermansson är de jag kan tänka mig. Folk som ser samhället som det är och arbetar i den riktningen.

  5
  2
 3. Han steg inte i aktning hos mig. Uppförde sig bara enligt vanligt folkvett. Fortfarande en dålig sosse, men kan maskera det bättre än svenska sossar. Kallas ibland för arabisk ärlighet.

  8
  4
 4. Stenbock skulle även kunna vara vänlig och ge upp ett brett flin på bilden,om jag fått samma höga pension som denne nu kan utnyttja,utan att röra ett finger !!
  Lita därför aldrig på en islamist/arab el. liknande invasiva arter.

  13
  1
 5. Körv me brö ; De ä kultur dä, Gustavsdotter ! Med din kebabpizza hade nog tonläget varit ett annat.

  10
  1
 6. Det är egentligen pinsamt att någon som gör det man kan förvänta, lyfts fram som det enda goda exemplet (då resterande ex-regering helt brutit ihop över att folket röstade fel)

  24
  1
 7. Vuxet , men i senaste laget .
  Han krattar nog manegen för nästa val .
  För då är inte Magda kvar längre .

  17
  2
 8. Bra Shekarabi, till skillnad från alla andra dåliga förlorare, speciellt Dagostar och Stenevi

  50
  5
 9. Heders. En kille med ryggrad!
  Jämför med den sopan som kallat sig statsminister ända till igår. Hon ser ut som hon marscherat genom en biltvätt och lyser av hat och illvilja. Intressant att studera dessa ”losers”, när Kristersson läste upp regeringsförklaringen. Det sved rejält i sossehjärtat hoppas jag!
  Det är dax för bitterfeministerna att hålla käft. Ni är orsaken till landet utförsrusch!

  58
  3

Kommentera