Ulf Kristersson: ”Vi kommer lägga om kursen rejält”

POLITIK. Den tillträdande statsministern Ulf Kristersson (M) säger i SVT:s Aktuellt att det kommer märkas att Sverige nu får en ny regering.

Steget Efter

Vi kommer att lägga om kursen rejält inom flera områden men det kommer att ta ett tag, säger han.

Han pekar ut områden som brottsbekämpningen, invandringspolitiken och energipolitiken som tre områden där den nya regeringens politik kommer märkas extra mycket.

Förslaget om att ”bristande vandel” ska kunna leda till utvisningar har mött kritik. Experter har bland annat varnat för att det kan leda till en godtycklig tillämpning, något som Kristersson inte håller med om.

Här krävs en mer hårdkokt syn. Vi har inte godtycklig lagstiftning i Sverige. Det här ska utredas och preciseras precis som allt annat, säger Kristersson.

Om invandringen säger han att det krävs en ”dramatisk minskning” och att det vore oansvarigt att fortsätta på samma spår som tidigare.

-Pettersson hoppas verkligen att det kommer att märkas rejält att vi fått en ny regering annars är bytet i onödan…

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “Ulf Kristersson: ”Vi kommer lägga om kursen rejält”

 1. Detta gäller INTE för ”Dödertälje”.

  Där har den ”gode” Martin Ahlman (KD) röstat emot den nya alliansen och därmed banat väg för Syriens Drottning BOEL GODNER (S) som nu kan fortsätta leda ”Dödertälje”.

  Jag gissar att det var stort firande bland allah kriminella i ”Dödertälje” när detta blev klart.

  På riksnivå säger detta att det finns risk för att några riktigt ”goda o skenheliga” hoppar av (L) + (KD) i sin iver att visa att de inte tolererar (SD). Verkligheten är som bortblåst i dessa personers egon.

  16
  1
 2. Vi har ju heller ingen kontroll på vad som släpps in,vi har bara några stycken Tullare som kör runt till olika färjeläge, och det håller smugglarna reda på, liksom tjyvar som åker runt
  och samlar upp stöldgods som sen hämtas upp av kapellförsedda små lastbilar som
  kommer in med morgonfärjorna samlar upp stöldgodset åker tillbaks med en senare färja! Någon kontroll av utgående trafik görs nästan inte alls? Räknade idag in 26
  sådana små lastbilar med kapell eller skåp. Vad gör dom annaqrs här knappast Semesterbilar? Stöldmarknaderna på andra sidan Östersjön måste va välfyllda?

  Alla vet att i Sverige är det bara att åka in , välja ut vad man vill ha , och sen hem igen!

  20
  4
 3. Måste SVT plåga Svenska folket med vad Aftonbladets Anders Lindbnerg tycker??

  Alla vet ju vad denne figur tycker utan att han behöver visasv upp i rutan varja dag?
  Ingen kan ha missat att han är Sosse ut i fingerspetsarna trots att han är mångmiljonär?

  23
  4
  • Som jag sa efter valet. Nu går PS i opposition och kommer tillåta Partiet obegränsad tillgång till SVT och SR för att kunna, oemotsagda, kommentera och kritisera regeringens arbete samt förtala SD.

   7
   1
 4. Enligt en kvinnlig ”expert” så är tydligen prostitution, narkotikamissbruk och kriminalitet asylskäl och hinder för utvisning

  3
  23

Kommentera