David Lagercrantz skänker pengar till våldsvänstern

EXTREMISM. David Lagercrantz, journalist och författare till bland annat ”Jag är Zlatan Ibrahimović” och ”Det som inte dödar oss”. Lagercrantz har tjänat över 100 miljoner kronor och skänkt en del av detta till vänsterextrema Expo, som av Totalförsvarets forskningsinstitut, klassas som en del av våldsvänstern.

David Lagercrantz. Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio

David Lagercrantz tar avstånd från Expo-grundaren Stieg Larssons åsikter. Expo:s grundare Stieg Larsson var öppen kommunist och enligt vittnesmål från tidigare Expo-medarbetare ska han ha förespråkat vänsterextremt våld, skriver Exakt24 på Twitter.

-Pettersson säger att för David Lagercrantz är det viktigare att tillhöra den ”vänsterblivna goda sidan” än att tänka…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “David Lagercrantz skänker pengar till våldsvänstern

 1. Expo och Researchgruppen är sosseriets numera outsourcade IB. En stat i staten. Det handlar säkert om tjänster och gentjänster för David.

 2. Hej Kerstin Nilsson . Håller med dig fullt ut . Kort och koncis text .
  Mvh Sjöström

 3. Han slutförde Stieg Larssons Millennium-serie och kände sig tvingad(?) att göda Larssons skapelse Expo kanske för att döva sitt samvete.
  Dessutom visar han hur ”god” han är. Viktigt i Stockholms kulturvärld för att uppnå status bland vänsterliberalister/aktivister!

 4. Hela kultursvängen är vänster. Att varva bidrag med sk ”arbete” är legio. Det är inte alla förunnat att kunna livnära sig genom att tidvis ”skapa” (arbeta när andan faller på) något som det inte finns en efterfrågan på och därmed inte intäkt. Så trött på den indolenta kulturvänstern. Jaa, fasen ”kändisar” som promotar och gnuggar varandra överhuvudtaget för den delen.

  9
  1
 5. David den Gode o Skenhelige borde stödja DOKU.NU i deras arbete mot ISLAMISM som är det största hotet mot fred och frihet.

  Lär er från vad som hände den Iranska revolutionen 1979.

  https://doku.nu/

  14
  2
  • Håller med dig och samtidigt är det frihet att tycka att någon är en komplett idiot, som göder våldsvänstern.

   3
   1
  • Det mesta är tillåtet. Tex sossarnas politik, men kanske viktigare; det är tillåtet att diskutera, informera och kritisera. Hade du någon poäng här eller är du bara en sosse?

 6. Kommunisterna håller ihop och göder varandra. De hatar nationen Sverige och vill utrota det ljushyade nordiska folkslaget!

  20
  2
 7. Socialister är per definition idioter. Sedan hur någon kan vara så korkad att de köper hans undermåliga böcker är för mig en gåta.

  29
  3
  • Varför skänka pengar till Expo ? Dom har väl redan understöd från staten för sin ”grävande ” och ytterst osmakliga journalistik ? Om karln lider av att ha för stor förmögenhet så finns det välgörenhetsorganisationer som hjälper människor och inte stjälper som Expo har satt i system att göra för dom som har ”fel åsikter ”….En stasiverksamhet med andra ord som inte ska finnas i ett demokratiskt land .

   32
   3

Kommentera