Rejält vänsterbliven

INRIKES. Ulla Andersson är Riksdagsledamot för V sedan år 2006 och var tidigare ekonomisk-politisk talesperson för Vänsterpartiet.

-Pettersson tycker att Ulla Andersson är rejält vänsterbliven…

Den är här från Ullas tidigare karriär, smart tjej…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “Rejält vänsterbliven

 1. Ja, nu gäller faktiskt svenska lagar och avtal i Sverige.
  Vad Ulla Andersson uppenbarligen MEDVETET väljer att inte skriva är att SD vill att svenska lagar och avtal skall gälla i Sverige och INTE att utländsk arbetskraft skall komma till Sverige och på fulvillkor dumpa lönerna.

  44
 2. Ja herregud, kommunistern begriper alltså inte hur löner och ersättningar skapas i företag. Kanske inte så konstigt egentligen när man sitter i en skyddad verkstad och leker ekonom med andras pengar.

  53
  2
 3. Undrar varför Ulla inte nämner bärplockarna i norra Sverige som utnyttjats, men det är klart, där bestämmer ju inte SD (än så länge).

  58
  • Sosseregeringen och dess medbrottslingar, har haft 8 år på sig att stoppa arbetskraftsinvandringen till enklare jobb.
   Ulla A. är för dum för att förstå att hennes parti är medskyldig.

 4. Ja i ett kommunistsamhälle, som är Ulla Anderssons drömsamhälle verkar det
  vara så att om man producerar så lite som möjligt då har man en sysselsättning
  men tjänar inget eller i vart fall måtttligt. Därför finns det inga kommunistsamhälle
  som kan visa upp välstånd, detta gäller givetvis inte ledarna i toppen, dom förser
  sig alltid! Kommunism är skräp! Och har alltid varit det!

  60
  3
 5. Om nu denna Ulla själv behöver anlita en hantverkare så betalar hon således alla fakturor, även om inget som helst arbete har utförts. Pajas-politiker !

  55
  2
 6. Hav förbarmande!
  Hon kan inte hjälpa det. Vänsterfällan är vanebildande, till slut finns ingen annan väg ut ur eländet, än döden!
  Tragiskt.

  50
  1
 7. Här man ingen politik värd namnet får man hitta på något.
  Och detta var ett ovanligt korkat försök .

  42
  2
 8. 10 000 kr eller 12 000 kr i månaden för en outbildad är inte orimligt. Alternativet är att vidareutbilda sig till ett bättre betalt jobb.

  31
  1
 9. Ulla Margareta Andersson tillhör tydligen de som tror att barn kommer med storken och att pengar växer på trän. Det senare är dock sant om du lånar i bank.

  33
  2
 10. Nu när Ulla har lämnat Riksdagen, där hon varit sedan 2006 vid 59 års ålder, kan hon bidraga till samhället genom att återgå med eget arbete som förskollärare. Gustav Fidolin var en föregångare. Vänster äpplen och miljöpäron faller inte långt ifrån varandra me n få plockar då de är surkart.

  59
  1
 11. Är det inte det som är avsikten “att arbeta ihop sin avlöning”?
  Min lön har alltid kommit från arbete.
  Men Ulla Andersons lön är tydligen inte ersättning för utfört arbete.

  85
  2
 12. Gefle Dagblad om Ulla Andersson (2011):
  “Ulla Andersson benämnde sig själv som kommunist i en GD-intervju för några år sedan och har hittills inte visat några yttre tecken på omprövning. Inget vore bättre för världsfreden om Sovjetunionen blev en demokrati, och liknande gäller väl även för Ulla Andersson. Det är löjligt att komma med påståendet att kommunismen ”egentligen” syftar till ett helt annat slags samhälle än det som uppstått i samtliga fall där kommunism upprättats – diktatur, förföljelse av oliktänkande, oförmåga att producera konsumtionsvaror, personkult, rörelseförbud, statligt informationsmonopol. därtill militarism och miljöförstöring. Varför har inte ett enda av alla kommunistiska länder som finns och funnits i världen lyckas uppfatta den kommunistiska ideologin så romantiskt som Ulla Andersson uppfattat den?
  https://www.gd.se/2011-08-10/fragan-som-maste-stallas

  Ulla Andersson…“en av de absolut ledande vänsterpartisterna i Sverige som inte har ett rent förflutet i sin inställning till den avskyvärda ideologin kommunism. Vad beror det på att media inte granskar henne och många andra vänsterpartisters skamliga förhållningssätt till en ideologi som Forum för levande historia konstaterar har begått några av de värsta brotten i mänsklighetens historia?“
  http://larsbeckman.blogspot.com/2014/05/ulla-andersson-vagrade-sluta-kalla-sig.html

  67
  2

Kommentera