En högerextrem myt?

INVANDRING. I årtionden har Sverigedemokraterna med flera varnat för att invandringen är för stor och att snart är invandrarna i majoritet. Varningarna har avfärdats som en högerextrem konspirationsteori. Nu presenteras denna “högerextrema konspirationsteori” av en av landets mest vänsterextrema “forskare”.

Tobias Hübinette, tidigare Karlsson, född Sam Dol Lee i Sydkorea, är enligt egna uppgifter lärare, forskare, föreläsare och skribent i frågor som rör ras, vithet, svenskhet och minoriteter, adoption och adopterade, och Östasien och asiater. Tobias får sin försörjning från skattebetalarna, de vita kvinnor och män han föraktar.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “En högerextrem myt?

  • Nej, han är inte frisk och det är väl i princip dokumenterat också. Han tuttade väl på en lägenhet när han var svartsjuk samt ofredade ett barn på grund av att han påstod sig provocerad m.m.

   I sak kan han ha rätt, men om det peakar ett visst år beror på hur politiken utvecklas.

   10
 1. SD är ett socialkonservativt mittenparti. Vilka vänstermurvlar framhärdar detta?

  25
  2
 2. Hela inlägget rörrväl adoption center och deras verksamheter? En svensk följetong som pågår nu i dag med då kallade oros anmälningar till sosisltjänsten med drift av hem med olika bokstavskombinationer en skam fläck i Sverige .

  10
  6
 3. JA, förda politik är segregering och exkludering av de vars förfäder byggde landet!
  Det är xxx hämnd för Adolfs fasor under andra världskriget, det ljushyade nordiska folkslaget ska utrotas/förintas!

  Inte kan väl de det varit så synd om vara lika vidriga som Adolf?
  Men under den frasens skydd fortgår förintelsen av vita! De som drabbades av förintelsen har nu makt att själva förinta och utan att blinka så gör de det!

  20
  2
 4. Tobias är ett levande bevis på hur grym “godhetsknarkandet” med adoption av barn ur andra etniska folkgrupper faktiskt är.
  Personer som är så egocentriska att de måste visa hur goda de är genom att adoptera en etnisk minoritetsunge är sjuka och kan förstöra livet för ett barn – Hubinett är ett praktexempel på detta. Detta var populärt på 70- och 80-talet när alla vänstermuppar skulle ha en ne*er- eller asiatunge att visa upp. Sydamerikansk kunde kanske gå men de kunde misstas för en sydeuropé och var inte lika populärt.
  Därför är det, precis som vid provrörsbefruktning, viktigt att barnet och föräldrarna har samma etnicitet.

  39
  5
  • Ja det är inte bara syd Korea? Dom största kinapningar av barn dom skede ju då i Chile ! Och när dessa barn växer upp och kontrollera sina rötter då blev värden mörkrädd?
   Just Korea är ju som bekant en skurk stater som då är resultat av ett krig . I detta fall kan det vara lämpligt att skicka tillbaka herr Hübinette hans så kallade olycka tycks besvära honom fortfarande? Men sen har vi dom finska krigsbarn dom Sverige i princip stal och vägrade docka tillbaka till sina rätta föräldrar. Med en viss fientlig ställning.

   5
   8
 5. Ärligt talat, så förstår jag inte det här inlägget.

  Han får väl tycka vad han vill, även om jag absolut inte håller honom.

  9
  1
  • Det som gör problematik i saken är att den “invasive” har möjlighet att gå ut i media och tycka vad han vill om inhemska arter !!!

   12
   2

Kommentera