Unga kvinnor vill förändra hur SD-väljare uppfattas

INRIKES. Allt fler unga kvinnor inom Sverigedemokraterna och ungdomsförbundet vill förändra bilden av partiet och göra det mer ”spicy”, rapporterar Aftonbladet, bakom betalvägg. – Det finns så sjukt många av oss nu, ”normala” kvinnor, innerstadstjejer. Vi är din granntjej från Stockholm, säger 22-åriga Destiny Ameen.

Bland kvinnor växte SD med tre procentenheter i årets val, från åtta till elva procent. Ameen tror att de unga SD-kvinnorna betytt mycket för att förändra bilden av SD-väljare som ”sura gubbar på landet”.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

21 thoughts on “Unga kvinnor vill förändra hur SD-väljare uppfattas

 1. Bra att dom unga vaknar, problemet annars är ju att den yngre delen av vår befolkning är uppvuxna i ett land där skottlossningar, sprängningar, bilbränder, mord och rån mm är en normalitet.
  I det Sverige en annan växte upp i behövde man varken låsa sin ytterdörr eller cykel, saker och ting fick vara ifred.
  Vi som har sett förfallet vet hur ett fungerande land kan se ut, vi vet även att invandrare inte per automatik ska ses och behandlas som någon typ av offer.
  Därför är det mycket glädjande att våra ungdomar nu har vaknat till liv!

  17
 2. Vår historia kommer om 100 år, att skrivas, FÖRE och EFTER Reinfeldt!

  Den goda pre-reinfeldtsperioden! Och det totala förfallet och misären, därefter som de godhjärtade Sverigedemokraterna försökte reda upp, men visa sig sitta så djupt, att det var näst intill omöjligt!

  DETTA HISTORIESKRIVARE OM 100 ÅR ALLTSÅ!!!

  19
 3. De unga är vår framtid, lycka till!

  Och gud nåde den snuskis som antastar dem, kvinnorna ska med!

  27
  2
 4. Ett problem med Sverige i dag är att många inte tänker utan känner. Det brukar dock räcka med att de råkat ut för otrevligheterna själva eller någon som står dem nära gjort det för att de ska vakna upp. Med tanke på den utbredda segregationen så kan det ta avsevärd tid. Tid som vi inte har.

  Kvinnor, inte minst medelålders och äldre, har en tendens att känna inte tänka. Det märks inte minst på partival. Det som både är positivt och negativt är att ungdomen verkar ha övergett socialismen. Positivt då vi kan bli av med skiten en gång för alla. Negativt då det visar vilka problem som de tvingas stå ut med tack vare massinvandringen.

  Nu när migrationen seglat högt upp på den politiska agendan vågar inte ens de största migrantkramarna köra på i gamla hjulspår. Det politiska priset är högt och de gröna khmererna kan nog inte i framtiden räkna med stödröster då de partier som skulle egentligen fått rösterna blöder.

  26
  5
 5. Jag är en äldre kvinna och har röstat SD för första gången efter en hel del kval. De var så förtalade att även jag hade problem med dem. Men nu förstod jag att om jag inte röstar SD har vi ingen chans överhuvudtaget att omvandla vårt älskade fosterland till något bättre land. Jag är inte säker på att det går men hoppas i alla fall. Jag är ingen nazist eller liknande för att jag röstar på SD utan en helt vanlig kvinna med normala värderingar och tankar. Men är så ledsen för att sossar och vänster, Mp och C har förstört vårt land.

 6. Om SD pendeln nu är mot ” sura gubbar från landet” ska det gå mot “kåta brallisar från stan” så får Jimmie och hans polare sn art söka nya jobb.

  16
  10
  • Härliga tjejer, vår framtid!
   Baudin en sketen överbetald sossesopa o lägenhetsmyglare alltså, enhelt vanlig sosse. Jag mår illa av att se dessa messerschmittar rapa upp samma gamla sossespya o känna sig goda….

   23
   5
 7. Kallas självbevarelsedrift då de andra partierna ser unga svenskor som madrasser som deras nya valboskap ska roa sig med. En utlöst muslim är en lugn muslim.

  35
  4
 8. Negativa synen på sverigedemokraterna har byggts upp av de etablerade
  partierna med Miljöpartiet Socialdemokraterna Vänsterpartiet och Centern i
  spetsen.
  Rädslan hos dessa partier att förlora sina väljare till SD, som säger som det
  är om invandring och samhällsproblem har gjort att dom valt att sprida falska rykten om SD.
  Etablerade partierna som ena dagen säger sig villa motarbeta hat och mobbing gör exakt det motsatta mot sverigedemokraterna.
  Sedan tar man SD förslag och stoppar in i sin egen politik och tar till sig
  äran ( Socialdemokraterna)
  Det är bara att konstatera att det är sverigedemokraterna som är dom vuxna i rummet, så mycket skit dom fått ta emot utan att kasta tillbaka
  visar på lite styrka.
  Tobias Baudin visar upp ett helt oförståeligt hat mot sverigedemokraterna
  som inte gjort honom någonting, typiskt Sosseri / dåliga förlorare.

  60
  2
  • SD kvinnor har något vänstern saknar… det kallas hjärna, och dom vet om hur man använder den… se bara tjejerna på Riks men även sådana som Jessica Stegrud och Elsa Widding. Två energi/ klimat krafter som spöar allt…

 9. Varför kommer (S) och BOEL GODNER undan ansvar för vad som händer och hänt i Södertälje under många år?

  66
  • Sala bra fråga man kan också undra varför Magdalena Andersson kommer undan med att hon är arkitekten bakom energikrisen i Sverige. Liksom hennes företrädare jubelåsnan Stefan Löfven kommer undan med att ha kört Sverige i botten.

   62
   4
   • Det är väl bara att fortsätta i listan,
    Varför ska Fredrik Reinfeldt komma undan, han som var ansvarig då Sveriges elmarknad omdanades och vi gick från låga till höga elpriser samt var ansvarig och öppnade dammluckorna för en invandrigsfors in i landet.

    50

Kommentera