Något för svenskar att lära av

RASISM. Svenska ungdomar och vuxna borde lära sig av detta, och sluta låta sig trampas på av främlingar av rädsla för att bli kallade rasister eller liknande. En grupp svarta migranter stjäl en telefon från ett irländskt barn. Hans irländska vänner träffas och bestämmer sig för att ta tillbaka telefonen.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

20 thoughts on “Något för svenskar att lära av

 1. Skulle inte funka i Sverige av två skäl:

  1. Det kommer halas upp ett vapen och i värsta fall skjutas eller ”spejarna” kommer hämta omfattande förstärkning från det närliggande ”utsatta området”.
  2. De bestulna kommer dömas för misshandel och få betala skadestånd till rånarna. Troligen utan att få tillbaka telefonen för den är säkert ”försvunnen”. Svenska rättsväsendets paradgren är att straffa alla som försöker sig på att gå till motvärn till kaozet.

  24
 2. Ja irländare är lite tuffare ! Dom har ju krigat med engelsmännen i åratal!!!
  Det enda konstigheter i England är att dom är katoliker?
  Det är bekymmersamt för katolska kyrkan är ju full av pedofiler! Det är då illa så dom ruinerat påven med olika skadestånd

  10
  4
 3. Signaturen Öskute (eg Rädd) svamlar om att polisen ska sköta detta. Jovars, men det gör de ju inte. En arab- eller negerunge fattar bara hänsynslöst våld. Hotar de mig kommer de att få svåra skador, jag går aldrig ut utan adekvata verktyg nuförtiden.

  67
  2
 4. Det socio-kulturella medeltids beteendet ändras INTE av varken svenska fritidsgårdar eller svenska förskolor.

  Det finns bara ett sätt att ta tag i frågan om avvikande beteende och det är UTVISNING av allah de massmigranter som INTE vill integreras.

  Att det skall vara så svårt att förstå att UTVISNING är det enda som skrämmer!!!

  Hur korkade är våra politiker?

  Hur mesiga är våra åklagare och domare?

  Hur tafatta är vår poliskår?

  Om INTE Kristersson (M) fattar så kanske det finns andra som vill och som kandiderar 2026

  60
  2
  • Stora i käften och fega i grupp.Ensamma blir det blött i brallan om dom blir hotade.Jag håller med sign.Löfvenbefriad att sammanhållningen saknas och vi har en feghetsmentalitet att hellre titta bort när något inträffar.Ex.på det är när någon ung tjej blir trakasserad på tunnelbanan av en hop slynglar.Tbanevagnen är full av vuxna män som borde hjälpa flickan.Gör man det ? Nej,man glor som besatt i sin mobil eller ännu värre filmar det som händer.Så var tog civilkuraget vägen ?

   45
   1
  • sala skriver:
   6 OKTOBER, 2022 KL. 16:16

   Det har tagit decennier att riva ner vårt Fosterland. Det kommer naturligtvis inte att göra något åt eländet bara över en kaffepaus, som vänsterclownerna försöker få det till. Men man bör förvänta sig att det Blågula blocket har någon konkret förbättring att visa inför nästa val. SD är en nyckelspelare i det här sammanhanget. Inget resultat alls, kommer å andra sidan att utnyttjas skoningslöst av avfallsvänstern. I värsta fall kan 2026 vara för sent, iaf om dom rödgrönbruna ”vinner” nästa val.

   Maya skriver:
   6 OKTOBER, 2022 KL. 16:58

   Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Det är svårt att dra ner en hel mobb i en trång tbanevagn. Ute på öppen gata är det lättare att iaf dra ner 3-4 skitstövlar. Men i trånga utrymmer är det mycket svårare. Dock är det väl inget som hindrar oss övriga passagerare att lyfta luren på ett lite mera diskret sätt och ringa 112 eller tbanans trygghetstelefon. Så att polisen kan plocka skräpet 1-2 stationer längre fram. Det kanske kan var en bra idé att börja där?

   26
   1
 5. Vi är vana att låta polisen sköta sånt. Om fem svenska ungdomar rånar en svensk går han till polisen.

  3
  44
  • Vi borde skydda de våra! Så var det förr, innan 68-vänsterns förfall, fick grepp om oss! Tänk på alla svenska tjejer, som idag är lämnade vind för våg! Men utan sammanhållning som folk, går det inte!!!

   38
   1
  • Polisen? Ha, ha, ha! De kommer att leta efter ursäkter att sätta dit den bestulne svensken. De har i många fall blivit en del av den sozzifierade extremvänstern, styrda genom ”vädegrundsdokument” författade av socialarbetare. Dokumenten säger bland annat; §1 Invandrare har alltid rätt. §2 om invandrare mot förmodan inte har rätt, se §1!

 6. Vi har för dålig sammanhållning som folk för det! Hade den funnits, hade vi stävjat mycken skit! Det är vänsterpackets skit, som har splittrat oss! Hade det varit för 50 år sen, hade vi hävdat oss mycket mycket bättre, för då hade vi en god etik som vi varnade och kämpade för!

  74
  1
  • Vi som växte upp på 50-60 talet är idag runt 80 år. Vår tid för att ingripa (fysiskt) idag är passé.
   Men visst – förr stack man inte upp mot de äldre. Gjorde man det blev man snart varse att det inte gick så bra.
   Men – tyvärr – det är andra tider nu.

Kommentera