En man skottskadad i Landskrona

VÅLDSVÅGEN. En man i 20-årsåldern har hittats skadad vid en bil i centrala Landskrona i Skåne efter en skottlossning.

Polisen skriver på sin hemsida att mannen hittades nära sjukhuset. Skadeläget är oklart.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “En man skottskadad i Landskrona

 1. Vänsterns ambitioner att på svenskarnas bekostnad göra Sverige till en moralisk stormakt har orsakat onormalt många onödiga tragedier och ett våldsutsatt civilsamhälle. Tyvärr verkar de s.k. vänsterpartierna både gilla och försvara den utvecklingen.

 2. Undrar om Nyans inträde i kommunfullmäktige i Landskrona kan gjuta olja på oroligheterna? Det tror iallafall inte jag. SD22

  13
  2
  • Peter, SD behövs absolut men vi behöver fler sverigevänliga partier i riksdagen. Landskrona är sedan länge förlorat. Precis som Malmö och Slöddertälje så är det migrationen som är det stora stora problemet. Jag hoppas ändå den kommande sverigevänliga får ordning på Sverige de rördgröna röran har förstört i de senaste 8 åren

   23
   • Inte bara 8 år… Agendan upprättades redan på – 70 talet med ”mångkultur” ändringen i vår grundlag. Det eskalerade på 90 talet och kulminerade under Reinfeldts ”öppna Era hjärtan” sedan har det rullat på… Svensken har varit hjärntvättad och lojal som en bandhund… Vi bara MÅSTE vända utvecklingen… vägrar tro att det inte går. Håller dock med om att fler Sverige trogna partier behövs som blåslampa.

    24

Kommentera