Skottlossning i Enköping, flera skadade

VÅLDSVÅGEN. Polisen får samtal om en skottlossning på Bahcovägen i Enköping. Enligt anmälaren ska ett okänt antal skott ha avlossats mot en bostad. Flera personer har befunnit sig i bostaden, och flera av dem ska ha träffats av skott.

De skadade personerna är avförda med ambulans till sjukhus. Skadeläget är i nuläget oklart.

En förundersökning gällande försök till mord och grovt vapenbrott har inletts och polisen arbetar med ett flertal utredningsåtgärder på platsen.

Polisen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

3 thoughts on “Skottlossning i Enköping, flera skadade

 1. Fråga varför inte den islamska delen av vårt samhälle kan moblisera sina imamer mullor.
  De måste predika i moskeerna vikten av uppfostran samt den uppenbara risken att vi går man ur huset för att försvara vårt samhälle.
  Det är inte lätt för en västerlänning att förstå deras sätt att tänka.
  Vilka länder styrda av den religionen har lyckats?
  Ändå är invandrarna besatta av tanken att göra Sverige till ett Somalia vilka de flytt ifrån men med glädje besöker som turister, och flyttar tillbaka till så fort garantipensionen är bärgad.

  32

Kommentera