22 thoughts on “Fick mail från polisen idag

 1. Föregivande av allmän ställning , dvs att utge sig för att vara polis eller annan person med myndighetsutövning är ett allvarligt brott !

  Den med den minsta kunskap om svensk rättsordning inser direkt att detta är ”fejk”

 2. En trevligare händelse inträffade när jag i kväll satt och sökte något annat än tråkiga nyheter,om död o. pina….
  Fick in ett program med musik som påminde om unga år.Videon är inte samma som programmet men artisterna med sin typiska rock-takt från 50/60-talet:
  https://www.youtube.com/watch?v=x49SLrXQkUo
  Hoppas några av er ”fullvuxna” drömmer sig tillbaka…..

 3. Ett liknande brev har inkommit till min e-post på i franskt utförande då jag bott där. Men samma typ av tillvägagångssätt med bedräglig avsändare.
  Visst är det uppfinningsrikt, men avsändarens IQ får ändå bedömas vara det samma som dennes skonummer och då menar jag Amerikanska skonummer.
  Gud måste älska idiotier eftersom han skapat så många av dem!

  29
  1
 4. Kära nån att detta kan orsaka sådant uppseende !
  Stenbock har av någon underlig anledning sedan jag flyttade tillbaka till ”vårt land” erhållit hundratals telefonsamtal,och i stort dagligen Mail där jag vunnit allt från Lyxåk,,,,till sketna mobiltelefoner ! Mail som sänds från Hawaii o. Alaska,och området kring Hongkong….
  Numera svarar jag aldrig,när jag ser att numren kommer från skilda delar av världen,och mailen löses omedelbart.

  30
  2
 5. Jag har haft två telefonsamtal idag och igår inspelat på engelska. Ena samtalet var från den Nationella polismyndigheten där mitt nationella idkort var stulet och användes i bedrägligt syfte som jag kunde hållas ansvarig för.
  Det andra var att jag var anklagad för drogförsäljning och pengatvätt.
  De ringde på telefonnummer som gick att spåra till svenska användare. Förmodligen helt omedvetna om att deras telefonnummer används i bedrägligt syfte.

  29
 6. Det är relativt hårda straff på att falskt utge sig vara en myndighet, som t.ex. polisen oavsett om det är naivt utfört. Det brukar gå bra att spåra bedragarna även om de försökt trixa till sina uppkopplingar.

  26
  2
 7. Väldigt obehagligt! Är väl bara att polisanmäla, men det hjälper väl knappast förstås.
  Både regeringskansliet o Europol. Den du. Nä! Fan obehagligt är det

  29
  2
 8. En svensk variant av de berömda Nigeriabrev som poppar upp emellanåt. Kanske författaren kommer från nämnda land, och har tagit med sig sina kunskaper hit.

  40
  1
 9. Snacka om att avslöja sig.
  Herr Hamed Diaby gör sig skyldig till Föregivande av allmän ställning, Förfalskning, Olaga hot…

  62
  2
 10. Det är ju falskt . Polisen har till och med varnat för den där skiten . Be idioten att dra åt helvete.och gör en polisanmälan

  68
  1

Kommentera