Har socialdemokraterna någon framtid?

INRIKES. Socialdemokraterna fick 30,33 procent av rösterna i valet den 11 september 2022. Det var en liten framgång sedan valet 2018 men det är det näst sämsta resultatet sedan 1921.

Jeander S-skandaler

-Pettersson jag tycker det är ofattbart många som fortfarande röstar på S, jag vet att det är lätt att glömma men det har varit likadant i femtio år. De socialdemokratiska regeringsperioderna har präglats av massor med ”affärer”. Vapensmugglingar, massrymningar, gräddfiler, engångsskatt på pensioner, transportsstyrelsen, beredskap, försvaret, lägenhetsmygel, insmuggling av avlyssningsapparater, IB-affären, bordellbesök, brottslighet, skatter, vänskapskorruption, fallskärmar, massinvandring, osv.

Vad gjorde S-regeringarna? Tillsatte utredningar, sopade under mattan och kom med undanflykter. Det är borgarnas fel och under senare år är det rasist/nazist/fascisterna i SD som har förstört. Trots alla skandaler har regeringarna suttit kvar. Läs gärna om den moraliska rötan i Rörelsen i åtta delar…

Nåväl, det kanske finns hopp på lång sikt.

Partiet Nyans lockar invandrande bidragstagare i starka S-distrikt, LO-medlemmar röstar på Sverigedemokraterna och enligt skolvalet röstar unga borgerligt och SD i större utsträckning än förr.

Skolvalet 2022

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Har socialdemokraterna någon framtid?

 1. Personlig tror ja att när detta med kärnkraftsindustrin och övrigt dravel som driver fram fattigdom inflation och arbetslöshet landar i knät på den trögaste valboskspen så kommer någon form av reaktion .. men det är ju försent då så då kör man gråt valsen . Eller så gör man som dom berömda miljömuppar förnekar eller bortser från fakta med en idiots envisheten

  20
 2. Tar man bort möjligheten till valfusk så sjunker sossarna som en sten.
  I Tullinngeberg hade 109% av dom valberättigade röstat!?
  Varför rapporterar man inte om hur många det var som röstade i distriktet och ställde det mot antalet röster?

  28
 3. Svaret är så klart NEJ.
  I så fall måste de återgå till att bry sig om Sverige och Svenskarna.
  När de drev på för den Europeiska energiförordning som satt Sverige i ett enormt krisläge , slog de sista spiken i kistan .
  En fullständigt misslyckad idiotinvandring som följdes upp med en huvudlös integration , gör inte saken bättre
  Men med sådana ministrar som utgjorde Garnityret av Socialdemokraterna kan man inte begära mer .
  Men med sin upptränade twittervana kan de väl bli halvtaskiga influensers som sprätter skit på menigheten .

  25
 4. I nästa val plockar förhoppningsvis Nyans 1.2% av sossarnas röster och ett mer konservativt C går över till det blågula blocket.

  22
 5. Det enkla svaret är NEJ. Jag tycker även att det finns en viss optimism i att ungdomarna ger SD-M-KD egen majoritet. Om det skulle inträffa så lär även importen av lågkvalificerad röstboskap lägre. Det vore även fint om vi slapp vara beroende av ”samvetsröstande” liberaler

  36
  • Samtidigt som risken finns för liberaler som röstar mot Kristersson så när Lööf nu avgick så var signalen att det blir nästa riksmöte som får visa vägen finför framtiden vilket öppnar för att centerpartister som är kritiska till vänstersvängen mycket väl nu har en stor frihet att lägga ner sin röst och då blir det Kristersson.

   13

Kommentera