Har Henrik Arnstad rätt?

DEMOKRATI. Henrik Arnstad kallar sig författare, journalist och historievetare. Han har varit rådgivare åt dåvarande statsminister Stefan Löfven.

”Tyvärr har jag alltför ofta fått rätt i mina dystra profetior. Som exempelvis här på dagens datum 2014”, twittrade Henrik Arnstad idag den 18 september 2022 men texten är skriven 2014 och det är helt klart att tiden 2014 till 2022 inte var så kul, men att kalla det barbari är kanske lite väl hårt men att Henrik och Socialdemokraterna övergett principen om alla människors lika värde är det ingen tvekan om.

-Pettersson har dock noterat att statsminister Magdalena Andersson (S) har lämnat in sin avskedsansökan så vi går mot bättre tider.

Läs gärna om Henrik Arnstad på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

21 thoughts on “Har Henrik Arnstad rätt?

 1. Han har nog inte alla Pållarna i stallet, han Fuskproffessorn .
  Rådgivare till Stefan Löfven? Jo det märktes på hans politik. Ha ha !

  12
 2. Inte många som vet vem Arnstad är. Inget att spilla ktut på, valet är över. Nu bör vi stötta de förslag som framfördes i valrörelsen.

  15
  1
 3. Om allt vore jämlikt så skulle han skrattas ut när det visar sig att han har fel. Men han tillhör de som vakar över varandras axlar och kan därför göra bort sig hundrafalt.
  Tänk alla som fått sina friheter förstörda för att de haft rätt om invandringens destruktivitet.
  Armstad har fel men får all frihet kvar, alla som haft rätt har fått sin frihet grumlad.

  Vad är det för otäcka mörkerkrafter som backar upp arnstad?
  Var är det för fasor de önskar oss?
  Hur krossar vi deras makt?

  40
 4. Han har rätt i att i alla demokratier har alla människor ett värde. I den klassiska grekiska demokratin hade slavar inget direkt värde medan grekiska medborgare hade högt värde. Samma med den romerska demokratin.
  I den socialistiska demokratin har du värde efter vilket nytta du utgör för Partiet.

  Endast i demokratier baserade på kristna värderingar har alla ett människovärde.

  42
 5. En gång tiden gick liknande figurer omkring som byfånar och gycklare, frågan är om denna man ens skulle kvala in på den nivån. Ha ha historiker ha ha ha.

  63
 6. Bara det, att ärkepuckot Löfven utsåg honom till ”expert”, diskvalificerar honom från trovärdighet. Arnstad är en tragisk figur, som bör föregås med tystnad.

  68
 7. Arnstad… ”Pansargeneralen” från Södermalm som inte ens har en riktig examen i historia men som påstår sig vara ”äkkspärtt” och vars ”analyser” de fåvetande likt Löfven & Co endast låter sig duperas av.

  62
 8. Han är pk maffians gubben i lådan som hittar på en massa saker som det inte finns någon sanning i och som sossarna anväder i nödfall när dom inte kommer på vad dom ska säga för dumma saker om Sverigedemokraterna.

  53
 9. Han ser faktiskt inte frisk ut. Tycker faktiskt lite synd om människan.
  Förmodligen någon som utnyttjar honom. För så som han håller. Han ser ju rasister överallt. Han och Anders Lindberg är väl på ett ungefär lika. Bara det Arnstad förstår inte själv hur dum han är

  67
 10. Henrik Arnstad kan inte vara helt frisk. Han borde sitta inlåst under stark medicinering på ett mentalsjukhus.

  55
  1

Kommentera