I grunden finns bara en enda fråga

VALET 2022. SD, M, KD och L:s topptjänstemän jobbar ”nästan dygnet runt” och förhandlar om en ny regering påstår media.

Högt uppsatta tjänstemän från de fyra blågula partierna jobbar febrilt med regeringsförhandlingarna efter valsegern.

Moderaternas kanslichef Anna Pettersson Westerbergs rum på partiets riksdagskontor fungerar som sambandscentral, enligt uppgifter.

”APW”, som hon kallas internt, är M:s representant, medan SD företräds av ex-moderaten Gustav Gellerbrant. Stabschefen Tobias Karlström är KD:s förhandlare medan L företräds av kanslichefen Martin Andreasson.

I grunden finns bara en enda fråga. Lös problemen med massinvandringen så löser sig mycket av det andra också.

I Sverige har vi delat ut nästan en miljon uppehållstillstånd sedan S fick makten för åtta år sedan.

Efter nio år i Sverige hade mindre än 30 procent av icke-västliga invandrare en månadsinkomst över 20.000 kronor. Efter 15 år hade endast 37 procent en månadsinkomst över 20.000 kronor. Många av dessa jobb är dock subventionerade med statsbidrag varför även de som arbetar med sådan kan räknas som bidragstagare, skriver Handelns Forskningsinstitut i en ny rapport.

Pettersson säger att i grunden finns bara en enda stor fråga, migrationen och dess konsekvenser. Den kan inte väljas bort. Allt, kort sagt, påverkas på ett avgörande sätt.

Invandringen påverkar allt. Arbetslösheten, bostadsbristen, skolan, socialbidragen, skatterna, välfärden, ekonomin, pensionerna, brottsligheten, allt!

Till och med eventuella klimatändringar. Miljöpartiet med flera vill att vi drar ner på vår standard samtidigt importerar de människor som inget annat vill än höja sin levnadsstandard, åka bil, flyga, köpa prylar, bo flott osv.

Invandringen måste begränsas, vi måste börja skicka hem folk, annars är vi snart som ett muslimskt arabland och hur det ser ut i de länderna har vi facit på.

Regeringsförhandlingar borde handla om massinvandringen av dysfunktionella handla om men tyvärr är L med i gänget.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “I grunden finns bara en enda fråga

 1. Om inte vi svenskar kan samarbeta på lika villkor, alltså ge alla partier status efter röster, förstår jag inte varför vi ska samarbeta med människor från Afrika eller Mellanöstern. Börja hata muslimer om inte sverigedemokrater accepteras som vanliga svenskar.

  10
 2. “I grunden finns bara en enda fråga”

  Nej, massinvandringen är inte orsak utan symptom. Orsaken är kollektivistiska ideologier, kommunism, socialism, fascism, nazism, zionism och islamism. Det handlar om makt över andra människor och deras tillgångar.

  Islamismen och zionismen härrör sig från respektive religions heliga böcker. Om det är misstolkningar överlåter jag åt andra att avgöra. Sedan kom världshistoriens största drönare, Karl Marx, och hans knähund, Friedrich Engels, och hittade på en vuxensaga som många fortfarande, efter femtioelva misslyckade försök och över hundra miljoner döda, tror på.

  Denna vuxensaga användes av Tyska kejsardömet för att försöka slippa tvåfrontskrig, en läxa som Hitler inte förstod, och resultatet blev inte bara Ryska kejsardömets fall utan i längden även det Tyska kejsardömets. Några av vuxensagans mest entusiastiska följare försökte återupprepa maktövertagandet i Berlin vilket totalt misslyckandes.

  De mest besatta av vuxensagan insåg då att vettiga människor inte vill ha proletariatets diktatur utan det måste införas bakvägen och med det föddes kulturmarxismen. Man bildade Frankfurtskolan för ändamålet och livet tuffade på till dess att Göring hörde såpass illa så att Hitler blev Rikskansler.

  Nu var Hitler inte särskilt förtjust i personerna bakom Frankfurtskolan utan de fann det bäst att bilda en Någon-annanstans-skola någon annanstans. Etapp 1 blev Schweiz. Efter Nazitysklands annekterade av områden lite här och där blev även Schweiz lite väl spännande så man tog steget över Atlanten och hamnade i New York, närmare bestämt Columbiauniversitetet. Likt förebilden drönade man där i trettio år samtidigt som man indoktrinerade ungdomar.

  1968 var det så dags och det som började med Majrevolten i Paris medförde en gir dikt babord för hela västvärlden som det har tagit bortemot femtio år att reda ut. Under tiden har en massa myter spridits som gjort och gör att många människor inte kan se längre än vad näsan räcker.

  Ett led i att implementera proletariats diktatur är att splittra folket genom folkutbyte. Människor har lättare att binda till de som liknar dem utseendemässigt och kan man då fragmentera befolkning så kan inte majoriteter bildas. Lägg till makthunger och penningakåthet så har du puppitörerna som spelar bakom kulisserna mot oss. De har lagt under sig strategiska delar av näringslivet såsom vapen- och läkemedelsindustrin.

  Lösningen på våra problem är att göra dessa oligarker makt- och pennigalösa. Det är inte för inte som vissa multinationella konglomerat blivit “woka”. Det vi alla kan göra är att låta dem slippa leverera varor och tjänster. Debaclet med Gillettes reklam under Super Bowl kostade P&G 8 miljarder dollar. Det känns även för dem.

  16
  • Argus
   “kollektivistiska ideologier, kommunism, socialism, fascism, nazism, zionism och islamism. Det handlar om makt över andra människor och deras tillgångar.”
   Du glömde globalisterna, liberalerna, eliten och oligarkerna.

 3. Hoppas att Centern väljer en manlig partiledare med båda fötterna på jorden. Liberalerna hör inte hemma lika lite som Miljöpartiet i en regering.

  44
  1
 4. Migrationen är ödesfrågan men det räcker INTE med bara noll invandring.
  Allah brottsdömda utlänningar måste utvisas. Straff i all ära men det enda invandrarna fruktar är utvisning.

  Om inte SD ser till att det blir noll invandring och utvisning av kriminella blir det inga 20% l kommande val

  63
 5. Man kan ju bara hoppas att detta vansinne stoppas och de odugliga 97%:en ska hem och börja bygga upp sitt land, inte förstöra här.

  Dagdrömmer lite bara?
  ————————————
  Det finns mycket att peta i, inte i bara Sverige?

  Ut ur snEU nu….

  https://energinytt24-no.translate.goog/2022/09/eu-har-truffet-vedtak-om-nedtrapping-av-vedfyring/?_x_tr_sl=no&_x_tr_tl=sv&_x_tr_hl=sv&_x_tr_pto=sc

  https://energinytt24-no.translate.goog/2022/09/eus-indre-energimarked-hvorfor-forteller-dere-ikke-sannheten/?_x_tr_sl=no&_x_tr_tl=sv&_x_tr_hl=sv&_x_tr_pto=sc

  Skål i värmen…..

  62
 6. Hoppas att Jimmie ryter ifrån ordentligt nu. För det får ju inte vara så att det minsta partiet ska domdera över det största. Det bakvända stolleriet har vi redan haft i 8 år. Inte en gång till ! Och kom ihåg att det endast är tack vare SD´s framgångar som de övriga lyckats hålla näsan över vattenytan.

  114
  2

Kommentera