Tre män skjutna av polisen på tre olika platser

BROTTSLIGHET. Polisen har skjutit tre olika personer vid ingripanden under onsdagskvällen och natten mot torsdagen. De tre händelserna skedde under en fyratimmarsperiod.

Vid 21-tiden blev en man i 45-årsåldern skjuten i Stockholmsförorten Södra Ängby efter att han agerat hotfullt mot förbipasserande. När polisen skulle ingripa ”uppstod en situation där tjänstevapen avlossades”, uppger polisen.

I Bjuv i Skåne inträffade en liknande händelse vid 23-tiden. När polisen ryckte ut till en adress uppfattade patrullen att mannen i 45-årsåldern hade ett skjutvapen. Återigen ”uppstår då en så pass hotfull situation att skott avlossas”, enligt polisen.

Vid 01-tiden i natt uppträde en man med kniv hotfullt i centrala Lidköping. När polisen ryckte ut ska mannen ha börjat gå mot polisen, vilket ska ha lett till att han skjutits.

De tre skjutna männen misstänks alla för olika brott. Skadeläget för samtliga är oklart.

-Pettersson säger utan att känna till några detaljer att man ska göra som polisen säger.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Tre män skjutna av polisen på tre olika platser

  1. Är det inte på tiden att polisen utrustas med elpistol?
    Med den ammunition som man använder, riskerar den som blir skjuten att dö av bara chocken vid träff. Inte för det gör någonting, men med tanke på det liv i media det blir efteråt

    17
    1
    • Man håller på och utrustar polisen med elpistoler, men uppenbart verkar alla i yttre tjänst inte ha fått en sådan redan.

  2. Det var väl Linköping, inte Lidköping?

    Linköping tycks få mer och mer problem.
    Beror säkert på den globala uppvärmningen .

    28
  3. Verkar som ny order har tagits och poliserna visar vem som äger väldet.
    Nu blir det väl storm i ett vattenglas igen orkestrerat av de vänstervridna.

    31
  4. Det beror på vad polisen säger. Säger den muslimske polisen till dig att du skall kyssa hans fötter får du faktiskt avstå.

    47
    1

Kommentera