Ulf, Ebba och Johan – ha mage för bögarnas skull!

HBTQ. Ulf, Ebba och Johan: Hur har ni mage att inte samarbeta med Sverigedemokraterna när Sverige framför era ögon håller på att förvandlas till ett homoföraktande mellanösterniserat u-land på grund av den stora muslimska invandringen? skriver Luai Ahmed. Jonas Gardell avfattade i onsdagens upplaga av Expressen en rörig text, i stor ilska och ”med skakande händer” – en vädjan till er om att inte samarbeta med SD. Han drog sitt bögkort för en billig fultolkning. Så låt mig dra mitt eget till verklighetens fromma, i en text som manar er att andas in och ta det lugnt. Samt ställa er den relevanta frågan: varför vägrar ni samarbeta med SD?.

Jonas Gardells SD-kritiska artikel i Expressen i onsdags har väckt debatt. Skribenten Luai Ahmed, homosexuell med rötterna i Jemen, kritiserar Gardell i en krönika i Bulletin, även bloggen tog upp Gardells galenskaper.

”I sin text sökte Gardell övertyga er om att SD är de homosexuellas fiende. Men jag är här för att berätta för er att det är de rödgröna och deras invandringspolitik som är de homosexuellas verkliga fiende”, skriver Ahmed.

Luai Ahmed menar i sin text att många personer från Mellanöstern är kraftigt homofoba, vilket drabbar homosexuella i Sverige.

Om Jonas Gardell på bloggen…

Om Luai Ahmed på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Ulf, Ebba och Johan – ha mage för bögarnas skull!

 1. Den här idén om att man ska få ihop islam (och andra tredje världen-kulturer som kastar bögar från hustak mm), HBTQ och feminism är kanske den allra sjukaste och minst begripliga av alla vänsterns galenskaper.

 2. Det är väldigt skrämmande att Ulf, Ebba och Johan är så hysteriskt rädda för den vänsterextrema journalistkåren att de vräker ur sig fördömande om någonting de inte har satt sig in i. Har de inte själva varit med om att anta EU-direktivet som SD hänvisar till. Kan vi verkligen ha personer som reagerar så ogenomtänkt och hysteriskt som dessa tre. De borde ta mig fan be SD om ursäkt och be journalisterna åka till ett varmt ställe.

  26
  2
 3. Inte konstigt att redaktionerna ger fan i vad folket tycker i denna fråga, dom
  struntar ju fullständigt i vad snart 1,5 miljoner SD väljare tycker, detta trots
  att partiet ökar o ökar? Att SD är bästa partiet i fler o fler frågor, det lotsas
  Murvlarna inte om. Ex pressen har ju till och med en sidoorganisation som
  heter EXPO som på heltid enbart sysslar med att leta fram skit om SD?

  Sen uppfattade jag att det Jimmie sade var att om dom fått avslag på sin
  Asylansökan, och helt plötsligt kommer ut som homo, ska inte detta vara
  skäl för att få stanna, så kallad spelad homo enbart för att få stanna!
  Så uppfattade jag det?

  43
  1
 4. Gardell är bara en gycklare som berättar roliga historier mot betalning. Det är hur hans namn blev känt. Om det inte är en rolig historia blir hans skriverier lika ointressanta som om Nooshi Dadgostar skulle prata aktieinvesteringar eller Per Bolund skriva om Formel 1.

  41
  1
 5. Gardell är högsta gud på alla redaktioner. Det han säger måste hamna med de största rubrikerna på första sidan. Han har alltid rätt i vår krets för han är ju gudomlig.

  Att allmänheten är djävligt trött på Gardell ger vi fan i. Vi måste lära dem!

  59
  1

Kommentera