S är desperata. Pekar ut SD som ett säkerhetshot

SÄKERHET. Socialdemokraterna påstår att de är oroliga för de säkerhetsproblem som kan uppstå om Sverigedemokraterna skulle få till exempel tjänstemän i ett framtida samordningskansli.

Steget Efter

S tycks ha glömt hur Anders Ygeman tvingades avgå på grund av att han var en fara för Rikets säkerhet under skandalen på Transportstyrelsen och det är det lilla. Det är samma regering som släppt in tusentals islamister i landet…

Att måla ut opposition som säkerhetshot sker i Ryssland och andra auktoritära länder. Och numera i Sverige. S är desperata.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

36 thoughts on “S är desperata. Pekar ut SD som ett säkerhetshot

 1. Hur är det med putinkramaren Löfven 🙂
  “Löfven påstår att Putin är saklig påläst och kunnig”.
  “Vi ska alltid ha en så god relation som möjligt med ryssland”

 2. Två av Socialdemokraturens mest inkompetenta figurer, Grissminkaren och Sömngångaren har skickats fram för att försöka rädda partiet från en befarad valförlust.
  Just detta upptåg måste väl ändå vara ett rekord i bottennapp och ynkedom, gjort av ett parti som skall kallas statsbärande!
  Gud bevare svenska folket om dessa ynkryggar skulle få fortsätta leda vårt land!

  24
  1
 3. Vi har ett parti som med hull och hår varit, och fortsätter att vara, Putins nyttiga idioter/medvetet och betalt följa Putins direktiv.
  Det är inte Sd.

  28
 4. Säkerhetshoten är den sittande Regeringen tillsammans med deras medlöpare, förmodligen det största hotet mot Svenska medborgares säkerhet de sista 60-70 åren !

  31
  1
 5. Risken är nu mycket stor att sossarna i sin desperation iscensätter något stort, kanske kan Åkesson häktas, för att han slängde en äppelskrutt nästan utanför papperskorgen. Men dagen efter valet inser man att det var fel, och ber så mycket om ursäkt.

  26
  1
 6. Socialfascisterna (S) är nu livrädda för vad som skall hittas i regeringskansliets datorer och bokhyllor vid ett maktskifte. Inom kort får vi eldar bakom Rosenbad där kansliets tjänstemän försöker förstöra så mycket som möjligt.

  40
  • Per rutin sätts alla laptops, telefoner och plattor som tjänstemän och politiker haft under mandatperioden i kvarnen vid ett maktbyte eller uppgraderingar. Det är bokstavligen en kvarn som maler sönder utrustningen som jag förstått det.

   21
 7. Många SD sympatisörer på bloggen försvarar Rysslands krig mot Ukraina. Men de kanske är enstaka provokatörer.

  3
  41
  • I Ukraina utkämpas ett krig mellan globaliserna, här i form av USA, Storbritannien och NATO med ukrainska armen som proxiarmé, och Ryssland som försvarar friheten i världen.
   Krigsskådeplatsen, Ukraina, styrs helt från Washington via marionettpresidenten i Kiev.
   Sverige har blandat sig i detta krig på globalisternas sida genom gratis vapenleveranser till proxiarmén.

   Globalisternas huvudmål är att skapa en kommunistisk världsregering under ledning av de allra rikaste bland de rika här i världen.
   För att nå fram till sin världsregering så måste globalisterna bland annat krossa och plundra Ryssland.

   20
   6
  • Är du dum i huvudet? Dum fråga, socialister är idioter. Finns inga SD:are som stödjer Puttes angrepp på Ukraina varken idag eller för åtta år sedan.
   Däremot stödjer en hel del socialister Moskvas narrativ och krav, som vanligt ska vi nog påpeka. Du vet, personer som du, tavarish.

   18
   5
 8. Säkerhetshoten finner vi på vänsterkanten. Här följer några av deras sabotage mot Sverige:
  – Förstört elförsörjningen av Sverige.
  – Ger bort försvarsmateriel som fordras för försvaret av Sverige.
  – Underminerat Sveriges välfärdssystem genom storskalig import av icke anställningsbara.

  56
 9. Om det blir en ny regering så hoppas jag att dom även tar itu med camraderi
  i partiet där partibok stått över kunskap när det gällt att tillsätta tjänstemän och
  ministrar, detta märks tydligt på många beslut!

  54
 10. Dom är livrädda för all den skit som SD kommer att plocka fram om sossarnas
  misskötsel av landet, tror säkert att deras valfusksräknare är intrimmade på att
  lämpa undan SD röster.
  Det är inte mer än rätt att sossarna får betala för all den skit dom med alla medel
  slängt på över en miljon SD röstare genom åren! Svinhugg går igen!

  Hoppas att SD har öppnat ögonen på ytterligare i miljon väljare!

  62
  1
 11. Hultquist och Ygeman representerar ett parti, som för inte så länge sedan umgicks med planer, på ett permanent maktövertagande och avskaffande av fria val. När man ser och hör resonemanget idag, får man lätt uppfattningen att planerna har dammats av. Demokrati har aldrig tilltalat socialdemokraterna.
  Skitsnacket att SD skulle utgöra ett säkerhetshot är inget annat än en spegling av de egna irrvägarna och tokerierna.
  Det är symtomatiskt pressträffen ska hållas av dessa två sopor, med den utbildningsbakgrund och de ”meriter” de har.

  61
  1
  • “..inte så länge sedan…”
   S har aldrig lagt ned frågan om diktatur. De drar kontinuerligt åt denna snara. Innan vi vet ordet av så har vi den kulturmarxistiska diktaturen på plats – i praktiken.

   50
   2
 12. Alla normalbegåvade etniska Svenskar måste inse att de farligaste för både folket och landet Sverige är utan tvivel SOCIALDEMOKRATERNA efter Palmes tid.
  Kriminaliteten ökar för varje dag,ingen Svensk person går säker.

  63
  1
 13. Om det är några som är säkerhetshot så är det väl sozzzarna,först importeras
  stormtrupper som håller på att förgöra landet dessutom får dom lön för det,sedan
  ödelägger dom elförsörjningen,plus alla lögner dom sprider om allt och alla,fy fan
  vilka äckel,att någon kan rösta på dessa idioter förvånar mig storligen.Vad är det
  för likhet på en sozze och en tunna skit.båda luktar lika illa.

  62
  1
 14. Nu går skam på torra land ! S och Hultkvisten kallar till pressträff angående farhågorna att SD skulle utgöra en säkerhetsrisk ! Det här är så lågt man kan komma inom poltiken ! S är livrädda nu att det är slut med deras toppstyrning.Svenska folk vakna nu !! Vi lever inte längre i en demokrati utan alla fula knep är tydligen tillåtna bara makten får behållas.Wlhelm Moberg hade så rätt på sin tid i sin kritik mot S….

  67
  1
 15. 7-klöverns folk är de enda säkerhetsriskerna inom partierna. Visst kan SD ha ett och annat rötägg, men sossesvinen har korgen full.

  82
  1
 16. Biden kör precis samma sak mot republikanerna i USA. Är det en samordnad taktik från WEF? Jag har sett både Löfven och Biden tillsammans med många andra politiska ledare i världen hävda att vi ska ”build back beter”. Vilket är WEF:s slagord. Se filmen ”Makthavarna du inte valde”. Jag är inte helt säker på titeln. Är det några som är ett hot mot demokratin så är det WEF och deras bandhundar inom sozzeriet.

  61
 17. Demokrati är inget sozzarna tolererar. 2 fåntrattar talar om säkerhetshot, när ett islamistiskt parti som Nyans har bildats, vilket kan bli ett riktigt allvarligt hot för oss alla inkl. dessa 2 olyckor. Vapen har ju till och med försvunnit i det “säkerhetsklassade” riksdagiset där ingen tar något som helst ansvar för någonting….

  77
 18. Den här regeringen är inte bara desperat, den är ett skämt.

  Huvudsaken man tillhör det socialistiska katastrofpartiet.

  Man får aldrig glömma att en sosse är alltid en sosse och det som gynnar sossen
gynnar aldrig någon annan.

  Allt är rasism om det går emot de vänstervridna.

  78
  1
  • Ygeman gav bort transportstyrelsens databas till serberna, Magdalena sa att en svensk ansökan till NATO skulle destabilisera norden, sossarna har torpederat rikets energiförsörjning, Magdalena förband Sverige att med vapen i hand försvara alla EU-länder som anfalls, den sossetillsatta VD:n för SR tillät utlänningar härja fritt på huvudkontoret, samma VD låter aktivister diktera svensk politik på SR:s hemsida och i etern.
   Sossarna har röstat emot många förslag som skulle vara negativa för Ryssland i EU-parlamentet.
   Sossarna stödjer diktaturer och terrorister runt om i världen och använder svenska skattepengar för att finansiera terror mot andra.

   29

Kommentera