Anders Ygeman är duktig på Twitter

VALET 2022. Anders Ygeman, integrations- och migrationsminister är duktig på att tweeta. Anders och hans skattefinansierade medarbetare lägger hel del tid på det hela.

Anders Ygeman (S) iförd skottsäker väst för att skydda sig mot den politik hans och hans parti skapat.

Hur var det nu med att trakassera andra? Vad vill Integrationsminister Anders Ygeman (S) göra. Varför twittrar du bara om andra Anders?

Polarna Löfven (S) och Putin verkar ha trevligt.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


14 thoughts on “Anders Ygeman är duktig på Twitter

 1. En sosse förnekar sig aldrig.
  Det går hand i hand med att socialister är per definition idioter.

 2. Angående att samerna inte är svenskar, så har samer en särställning som minoritet. Hade de varit svenskar hade de inte haft den särställningen.
  Rätta mig om jag har fel.
  Och för att citera Åkesson, alla ni som tycker om dagens samhälle med mer än en ihjälskjuten i veckan, gängkriminalitet, gruppvåldtäkter, stening av poliser, utanförskapsområde man inte törs gå in i, elpriser som är skyhöga, bränslepriser som är ännu högre och en inflation som vi inte sett på länge.
  Rösta på sossarna.

  22
 3. Han ska inte snacka så mycket eftersom han har läckt ut våra militära bilregister till ryssen och med Mp och sitt parti S förstört vårat land med att köra landet i mer eller mindre konkurs med sin invandring. Stänga helt fungerande kärnreaktorer så att folk fryser ihjäl och företagen som är beroende av el för att producera går i konkurs .Denna regering måste bort NU. Rösta SD

  40
  • SWEBBTV har ett inslag om “Ett glas kallt vatten” på svenska äldreboende med “sysselsatta” invandrare är nästan omöjligt att få på grund av personalen inte förstår svenska.

   20
   1
   • Dina.

    Bättre att tro på sörjan aftonslasken, fd-pressen eller dagen dumheter, det är nyheter att ta rygg på…..
    Kolla du på TV4 reklamen, det är bra för hjärnan om man har någon?

 4. Vi ska vara stolta över våra politiker som inte kan forma en egen politik men är duktiga på att ösa skit över andra som vill arbeta och verka i en öppen demokrati .
  Fortsätter utvecklingen i Sverige som den ser ut nu , får vi snart ett generellt bidrag till skyddsvästar allihopa.
  Det påstås att anledningen till att “sinnessjukhusen” stängdes och att psykvården skars ned var för att Sossarna skulle få ihop tillräckligt med kandidater till regeringen .
  Men jag tror inte riktigt på det ryktet .
  Det låter som något som Aftonbladet hittat på .

  38
 5. Även om Björn Söder har rätt i sak är det inte ett ämne som värvar röster. Anledningen är att den stora majoriteten tror att nationalitet är lika med medborgarskap. En nation är ett kollektiv av människor förenade av gemensamma faktorer såsom språk, religion, etnicitet, historia, kultur, traditioner och sociala normer. Nationalitet är tillhörighet till en viss nation.

  Vi har tre etniska grupper i landet som själva inte ser sig som svenska. Det är samerna, judarna och romerna där judarna tillhör ett specialfall då det både handlar om ursprung och tro. Om det inte hade varit för de sanna rasisterna så hade det inte varit något problem. De verkliga rasisterna är de som försöker göra alla till svenskar då rasism är “en ideologi, uppfattning, värdering eller struktur som bygger på en indelning av människor i ett hierarkiskt system av raser, utifrån hudfärg eller etnisk tillhörighet, där vissa raser tillskrivs ett högre värde, positivare egenskaper och ibland moralisk rätt att härska över andra.” De tycker helt enkelt att andra inte är lika bra och försöker därför “uppgradera” dem.

  Även om min nationalitet inte är den samma som flertalets hindrar det som regel inte mig att vara medborgare i ett land som inte är det som mitt ursprung. Enligt denna artikel från WaPo består USA av 11 olika kulturella områden eller nationer: https://www.washingtonpost.com/blogs/govbeat/wp/2013/11/08/which-of-the-11-american-nations-do-you-live-in/

  9
  1
 6. Styr man ett land så fel som socialdemokraterna har gjort kan man få skylla sig själv om man får gå i skottsäker väst.
  Ingen tycker synd om er iallafall.
  Dessutom känns det barnsligt av denna Ygeman att gå runt i skottsäker väst,
  skulle inte tro att någon skulle slösa ammunition på honom.

  62
 7. Ynkeman Fåntratt! Han säger att SD har 200 med höger-
  extrem koppling,men vad är det mot sozzarna som har
  flera tusen,eller.

  60
  • Undrar om Ynkeman fick sitt “moment” när Sozzarna införde rasbiologiska institutet…?

   52
  • Tur att det finns folk som hjälper honom med rättstavning. Med tanke på hans ringa begåvning och urusla gymnasiebetyg (2-årig kurs?), får han anses som mentalt underutvecklad.

   65

Kommentera