Sju partier är överens

VALET 2022. Sju partier, S, M, C, KD, L, MP och V är överens om att SD inte ska sitta i regeringen efter valet oavsett valresultat.

-Pettersson undrar varför? Det är knappast SD och Jimmie Åkesson som ligger bakom den politik som ledd till att barn och andra skjuts på gator och torg.

Det är inte SD som ligger bakom de enorma problemen med energiförsörjningen och de abnorma elpriserna.

Det är inte SD som ligger bakom vårdköerna, problemen i skolorna osv.

Det är inte SD som ligger bakom massinvandringen som orsakat problemen med arbetslösheten, bostadsbristen, skolan, utanförskapet, socialbidragen, skatterna, välfärden, ekonomin, pensionerna, brottsligheten och de flesta andra av våra problem.

Tvärtom, hade de andra sju lyssnat på Jimmie Åkesson så hade Sverige sett betydligt bättre ut idag…

De borde göra allt för att inte ställa till det ännu värre än de redan gjort.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

25 thoughts on “Sju partier är överens

 1. Här en av de viktigaste frågor, som SD vill genomföra och bryta energikaoset i Sverige. En övergripande förklaring av Professor Jan Blomgren hur elsystemet måste byggas för att klara av att balansera hela landet. En verklighet, som inget av högskattepartierna vill eller kanske inte kan uttala till sina väljare. Länken är en drygt 30 minuters guidning in i verkligheten( ljuset ) om el, elnät och balansering med stora generatorer.
  https://www.youtube.com/watch?v=0Oh_w5KrEVc
  Hur vi ska klara oss nu i vinter och kommande 10 år är en annan akut fråga, som inte kan lösas med nuvarande system av nät och kraftverk.

  12
 2. KOMMUNISTER i regeringen verkar dock inte vara något “bekymmer” för en del.

  INTE ens i 2:a världskrigets samlingsregering släpptes de in !

  19
 3. Min högsta önskan är att SD blir större än M så att steppdansaren från Strängnäs, får skämmas över sin storvulenhet.
  Att han vill ha hjälp av SD men inte låta dem delta i en regering är allt annat än demokratiskt, rena diktaturen träder fram i högerspöket. Tvi vale för sickna politiker.

  33
  1
 4. Tänk om S, M, SD, KD, L, MP och V hade bestämt att C inte får sitta i någon regering. Vilket liv det hade blivit.

  38
 5. Vad är det för sjuk ”demokrati” vi lever i? Närmare en fjärdedel av svenskarnas röster läggs på ett parti som de andra ”vägrar” förhålla sig till… skärp Er … Vänstern får med etablissemangets ”godhet” kasta rökbomber och leva rövare, AFA och antifa klassas inte som terror… menSD stigmatiseras hela tiden… nej halvera antalet riksdags leda möter och låt SD kliva fram…

  46
 6. Jag vill hävda att sjuklöverns exkludering av sd är ren och skär populism. Populism i ögonen på globalistisk makt och media.
  Vad är det som är så stark makt att alla sju vill blidka det?

  Hela tiden hamnar jag i att ljushyade svenskar ska utplånas som en hämnd för adolfs fasor på 30 o 40-talet. Vilken annan kraft kan tvinga in sjuklövern på samma linje?
  De tror att ljushyade vill starta en ny adolf-kult och vill därmed utrota ljushyade.

  31
 7. Sd är beviset för att sjuklövern har haft fel, i femtio år!
  Sjuklövern är livrädda för att sd ska bevisa det för hela svenska folket.
  Sjuklövern skulle te sig som pajas-partier.
  Och det vore helt underbart!

  48
  1
 8. Ingen älskar att bli påkommen med byxorna nere. Och det är just detta SD gjort med etablissemanget, genom att visa på sanningen och förkastligheten med deras invandringspolitik. Vilken vill ha med en sån avslöjare i styret av ett land, där mygel snarare är regel än undantag???Vem vill bli tagen med fingrarna i syltburken, av dessa den goda moralens väktare???

  54
  • I dag var jag ute på min vanliga morgonpromenad och kände en lukt av
   skit och kunde inte förstå vad det kom i från det var ingen bonde ute då.
   Men när jag läste din artikel så kom jag på vad det var som jag känt för
   lukt,det var politikerna som var ute och stod med byxorna nere,usch och fy.

   9
   1
 9. Vi får hoppas att den demokratiskt sinnade svensken vaknar och tar sitt förnuft till fånga och knäpper fåntrattarna på näsan vid valurnorna. Den här typen av tilltag kommer att slå tillbaks. SD 2022.

  61
  1
 10. Sverige skall gå över till direktdemokrati där medborgarna bestämmer genom beslutande folkomröstningar, och statstjänstemän verkställer besluten under JO:s kontroll.

  47
 11. Som Tony skriver. Det är dem vänsterextrema MSM, som är orsaken. M och KD är så skiträdda för 68-vänsterns makt inom media och även inom många myndigheter. Jag har tagit upp detta tidigare. Chefen för SÄPO är en Storhilda. Chefen för NOA är en Storhilda. JK är en Storhilda. Hilda, en organisation som enligt uppgift har startats av SD-hataren Ramberg. Det finns mängder med kvinnliga höjdare inom rättsväsendet som är medlemmar i Hilda.

  58
 12. Det här är alltså toppskiktet av svensk demokratisk ordning, om dom får säga det själva. Resultatet av det demokratiska valet skall ignoreras och de ska bestämma själva vem som vann, eftersom dom förstår vad som är bäst för folket.

  Jag är inte en expert på internationell politik och val, men undrar om det finns något demokratiskt land där liknande uttalanden gjorts? I nordiska länder har invandringskritiska partier fått inflytande i proportion till valresultatet, och samma i flera länder nere i Europa. Men i Sverige, där fifflas det och görs upp i smyg med katastrofala resultat som följd. Man ändrar t.o.m. riksdagens praxis (talmansnominering t.ex.) bara för att blockera ett parti. Man kan bli illamående för mindre.

  74
 13. Lever vi i en demokrati?
  Riksdagen ska vara folkets främsta företrädare och inget annat.
  Jag har varit tveksam till att rösta på SD i år igen efter 12 år av 0 politiskt inflytande.
  Nu har jag bestämt mig för att kämpa för SD in i det sista och kommer att besöka torget imorgon där alla partier befinner sig .
  Framförallt är MP ett rött skynke för mig så det ska bli väldigt intressant att få diskutera det området jag brinner för:
  “Den balanserade kemiska ekvationen för fotosyntes”.
  För de övriga partierna är det historia lektioner som gäller för att syna bluffen.

  58
  2
  • Om alla de som vill se en ändring i svensk politik – rösta på AFS så blir det ännu bättre, med en “vassare” politik än SD i viktiga frågor. Kasselstrand är BRA!

   20
   6
   • Jag har haft den tanken också.
    Afs har riktigt bra politiker och det är synd att vi svenskar inte kan enas för landets bästa istället för att splittras mot den oundvikliga avgrunden.
    MSM medierna och socialisterna ska plågas fram till valet med fakta och kunskap så kommer deras fula tryne att blottas för allmänheten.
    Imorgon är man på plats bland sina fiender för att syna okunskapen bakom deras agenda.
    Det enda vapen man har som försvar är 3 mm pannben.

    21
    2
   • AfS har en del bra idéer men inga bra politiker. Politiker som inte vill kompromissa är inte bra.

    AfS politiker påstår att de aldrig kommer att kompromisa om invandringen och det är detsamma som att de aldrig kommer att få något inflytande om de inte får drygt 50 procent i valet.

    2018 fick AFS 20.260 röster vilket motsvarar 0,31 procent. Jag tror inte de ökar mycket detta val. AfS har oerhört långt till något inflytande.

    20
    4
 14. Makten utgår från folkviljan. När de folkvalda varken bryr sig om folket eller eller folkets röst i allmänna val, så råder DIKTATUR !

  59
  1
  • Pettersson
   Afs har både bra politiker och idéer.
   Jag ska som sagt var stödja SD i år igen eftersom Afs har en lång väg till inflytande i riksdagen.
   Jag känner att det är det enda alternativet för tillfället.

   21
   1
 15. Behöver vi överhuvudtaget ha ett val??? Det är ju uppenbart att korkskallarna
  sätter sig över vad folket tycker och anser, det enda parti som inte är skyldiga till
  Sveriges Moras, ska blockeras och hållas utanför, detta trotts att dom redan varnade
  för hur Sverige kom att bli?? Inte nog med att dom fick rätt, nu vill dom partier som
  är dom skyldiga till hur det ser ut idag lägga ansvaret ansvaret på SD!!?

  Otroligt, ynkligt är bara förnamnet!

  99
  • Det är detta som benämnes demokrati i Abzurdien !
   Vad folket tycker o. väljer skiter de s.k. folkvalda i…..

   53
   2
 16. Jag funderade på att lägga min röst på SD. Men nu har jag bestämt mig för att de skall få rösten. Jag ogillar den mobbing som pågår utan att media reflekterar över det.

  118
  • Nej Media är en stor bidragande orsak till att denna mobbing som sker mot
   över en miljon väljare kan . Hade media gjort det jobb som dom ska göra
   hade aldrig dom andra partierna kunnat spela det Apspel som dom gör!

   85

Kommentera