M, SD, KD och L på gemensam valturné

VALET 2022. M, SD, KD och L:s energipolitiska talespersoner ger sig ut på en gemensam bussturné där de ska besöka Sveriges kärnkraftverk, rapporterar Aftonbladet.

Det är även första gången som våra partier kampanjar ihop, vilket visar på ett tydligt alternativ för väljarna, säger SD:s Mattias Bäckström Johansson.

Partierna kallar kampanjen ”Ny Energi för Sverige” och talespersonerna kommer att vara ute på vägarna till och med fredagen den 26 augusti.

-Pettersson säger att det blågula alternativet är bra mycket trevligare än det rödbruna gänget…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “M, SD, KD och L på gemensam valturné

 1. Man böront ta med dess Parton som ligger kring 4% spärren risken är ju uppenbart att om man röstar på dom då är rösten bortkastad.
  Dessutom borde sd marknadsföra sin inställning till klimat hysterin! Tror att folk börjar tröttna på gurun som Greta och hållbara fossiler?

 2. Vad bra, då är det inte synd lm SD nu.
  Nu kan SD sätta stopp för nedragningar på bidragen och onödiga löneökningar för de lågbetalda. Förbättra åldringsvården, anställa mer personal, ta in nån teve kock så att de äldre knte svälter ihjäl..

  4
  29
 3. Hela västvärlden, men i första hand EU och USA, är på väg ner i avloppet.
  BRICS+ länderna med halva Jordens befolkning kommer att styra ekonomin och handeln i världen.

  21
  5
  • Tror du det? Varför då, där är ju redan kommunisterna samlade, jag vet inte
   något land som medvetet söker sig till kommunismen, eftersom deras system
   tillhör dom mest misslyckade i världen!

   12
 4. Det räckte med att titta fem minuter på Agenda för att få uppstötningar.

  Tyskland är helt beroende av rysk gas, ja tacka fan för det.
  De lade ner sina kolkraftverk och sina kärnkraftverk och ersatte detta med rysk gas och vindsnurror som bara ger el när det blåser. Mutti-DDR-Merkel satte vapnet i händerna på Putin. Detta nämns inte.

  I Skåne betalades elen i onsdags med över 5,50 kr KWh. I norra Sverige kostade elen 5 öre KWh. Man berörde överföringsproblemen och underskott på elproduktion i södra Sverige. Beträffande nedläggning av kärnkraften kommenterades detta med “ja, det är negativt”. Elexporten från södra Sverige till kontinenten och att vi därigenom får tyska priser berördes inte alls.

  Sedan pratas de om att vi i Sverige inte för resonemang som i Tyskland – om att spara el. Korkade idioter. Majoriteten av fastighetägare försöker ALLTID använda så lite el som möjligt. Det spelar ingen roll om elen kostar 50 öre eller 1 kr. (I onsdags tror jag dock att man i norra Norrland sket i hur mycket de förbrukade.)

  Trots att jag skrivit av mig här.mår jag fortfarande illa över inledningen i Agenda. Det är ju ren desinformation. Aktuellt 3 ggr i veckan och Agenda varannan vecka kanske skulle spara en del. Den här energiekonomen kan ju ta och räkna på den besparingen.

  61
  • Jag som trodde att svenska regeringspolitiken var världsbäst på att vara de sämsta när det gäller konsekvenstänk. Men jag tror banne mig de Tyska politikerna tar den förstaplatsen. Säger bara rätt åt dem om det blir oroligt i landet till vintern.
   Vi kommer också få problem. Vad göra när företag börjar flytta från södra Sverige pga elkostnaderna och ev elavbrott.

   45
   1
   • Företagen i södra Sverige har redan dragit ner, eller höjt priserna. Senast var det Pågens bröd, vilket fick gröne Tokskwatt att se rött.

    30

Kommentera