Den kvinnohatande kommunisten Robert Aschberg

VALET 2022. I Onsdags den 17 augusti var det partiledardebatt på Aftonbladet i Norra Latin, Stockholm. Den gamle kommunisten Robert Aschberg var programledare/moderator. Tänk er en konservativ moderator som så uppenbart varit kvinnohatare mot en kvinnlig vänsterpolitiker. Den hade aldrig satt sin fot på en redaktion igen. Men Aschberg är vänster och har hela det vänsterlutande media-etablissemanget i ryggen och Ebba Busch är fritt villebråd.

Kommunisten Robert Aschberg agerar polis, åklagare och domstol, allt i en person mot dem som inte tycker som honom

Bjäbba inte säger Robert åt Ebba…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

19 thoughts on “Den kvinnohatande kommunisten Robert Aschberg

 1. När han skrider in på aftonbladet så susar det till bland medarbetarna.
  A har stor makt att bestämma vem som får arbeta och avancera i media, och vem som inte får.
  A tycker det är rätt att jaga och mobba de som påstås vara fiender. Som person visar han att med en stöddig attityd och intränade metoder att kaxa så blir du makthavare i media.

  Hade en högeranhängare betett sig på samma sätt hade vänstern jagat den som Hi…ler.
  För att hela mediabranschen generellt ska acceptera en sådan utstickande tölp måste helt enkelt hans stil ses som bra för media. ”Släng fram achberg så får han sätta det dem”.
  Och så skrattar sveigehatarna i mjugg.

  46
 2. Ja får den här regeringen fortsatt förtroende då är det något som är konstigt, åtta år med Morgan Johansson, blir fyra år till ,hur sexigt och konstruktivt blir det? En försvarsminister som inte ens gjort en komplett militärtjänst!? Men han är kanske den bästa ministern i nuvarande regering!. Det säger en del, Annika Strandhäll vad är det? Det går utför med Sverige.

  56
  1
 3. Inom socialdemokratin återstår bara tredje klassens människor idag. Övriga ha sökt sig till andra partier. I Aftonbladets utfrågningar framgick, med önskvärd tydlighet, att det är så. Aschberg visade vilken utstuderad svinpäls och föredetting han är. Det var väntat.
  Magdalena Andersson verkade sova och varje gång hon ”väcktes”, kom flosklerna, helt mekaniskt. Hon framstod som psykiskt slut.
  Dagen efter i nyhetsinslag i TV4, troligen från Harpsund, uppträder hon i ”flip-flopps”. Finns verkligen ingen i hennes närhet, som kan hjälpa människan, att hitta en acceptabel nivå. Hon sägs ju ändå vara statsminister.
  Jisses, vilket folk vi har i landets ledning!

  67
  1
 4. Hela utfrågningen visade hur illa ute Sossarna och hela deras propaganda apparat är De har tappat allt.
  Helt daterat gammal skit . Robban kan de lika gärna skola om till METAN MANNEN. Så kan han ligga på ett bord och släppa väder . Skit som skit .
  Gamla Mellinskan borde ha pensioneras för länge sedan .
  Det är inte bara tunt med politiska profiler i sosseleden, hela sosseriet har åldrats på ett oroväckande sätt .
  SVERIGE BEHÖVER BÄTTRE .

  76
  2
 5. Han är en produkt av den storkäftade uppblåsta vänstern som måste hävda sig,
  det gick inte lika bra för honom mot. Åkesson haha.

  Vänstern är bara luft!

  79
  2

Kommentera