KD-förslag: Inför dna-prov vid utlänningskontroller

INVANDRING. Kristdemokraterna vill se ökade utlänningskontroller genom att ta fingeravtryck, fotografera och dna-topsa personer som misstänks sakna uppehållstillstånd, säger partiledaren Ebba Busch till Dagens Nyheter.

Ebba Busch Pressbild

Om en person inte har uppehållstillstånd, inte har sina papper i ordning, då bör det vara grunden att göra det här, och också då spara det framåt, säger Busch.

Kristdemokraterna har tidigare i valspurten släppt en rad andra förslag, så som kemisk kastrering av grova sexualbrottslingar och att polisen ska få tillgång till vårdens biobanker.

-Pettersson tycker att den som inte har ordning på sina papper ska returneras till hemlandet. Alla invandrare borde också registreras med biometri, fingeravtryck, dna och ansiktsigenkänning för att försvåra förfalskningar och bedrägerier. Myndigheterna ska även få samköra sina register.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “KD-förslag: Inför dna-prov vid utlänningskontroller

 1. Gillar KD förslag om utlänningar. Bokför dem noggrant så vi vet vem som ska utvisas. Jag är däremot inte helt med på förslaget om kemisk kastrering, då det torde finnas mer robusta och varaktiga metoder!

 2. Det är därför det så tydligt visar på att det myndigheterna här håller
  på med är för att skada landet Sverige, genom massinvandring, slappa
  obefintliga kontroller av alla som lyckats ta sig över gränsen, inte ens
  när man träffat på figurer som saknar både skäl och papper på vem dom
  är?

  11
 3. DNA, fingeravtryck, foton och åldersverifiering borde vara obligarorisk vid invandring till Sverige. Då hade vi undvikt personer med många olika identiteter(och med mångdubbla bidrag), anhöriginvandring av personer som inte är anhöriga, 30 åringar som går i sjunde klass och som undgår straff vid brottslighet. Och hade vi haft krav på egenforsörning samt att endast asylsökare fått asyl (inte som nu, när även importerat valboskap bevilojas asyl???). Så hade Sverige kanske haft en chans

  18
 4. Får det blågula laget förtroendet att leda landet är det risk att det blir mera likt det gamla ”riktiga” Sverige.
  Kan vi ha det så .?
  Tveksamt .
  HBTQI,arna och Feministerna måste få några år till på sig att förstöra landet .
  Men den 11 september har vi möjlighet att sikta på framtiden .
  Som man röstar får man leva .

  13
  1
 5. Vi ska teckna ett avtal med Sydafrika om att upprätta ett transitcenter i landet. Det ska inkludera ett fängelse med några tusen platser. Asylhanteringscenter för asylsökande, alla som kommer hit för att få asyl skickas till transitcentret för utredning samt ett transitcenter för utvisade personer.
  De utlänningar som döms till fängelse sätts i Sydafrika och när de avtjänat sitt straff släpps de ut i Sydafrika. De som får asyl får asyl i Sydafrika och kan bygga sin framtid i detta socialistiska drömland.

  Utvisade personer som vägrade att ordna sin egna hemresa eller inte kan åka hem skickas till Sydafrika där de får en månad på sig att ordna allt innan de skickas ut ur transitcentret och får stanna i Sydafrika.

  Sydafrika är ett stort land, mycket större än Sverige och har en befolkningsmängd på över 55 000 000. Även om vi skulle skicka alla våra 2000000 kulturberikare dit skulle det inte ens märkas.

  27
  1

Kommentera