FBI hittade hemliga dokument hos Trump

UTRIKES. FBI hittade och beslagtog elva hemligstämplade dokument under razzian hos Donald Trumps egendom Mar-a-lago i Flordia, rapporterar Wall Street Journal.

Donald Trump

Flera var märkta som ”topphemliga” och var menade att förvaras i regeringens särskilda säkerhetsklassade utrymmen.

Trumps advokater hävdar att dokumenten inte är hemligstämplade då ex-presidenten tog bort säkerhetsklassningen innan han lämnade presidentposten.

Trumps egendom Mar-a-lago i Flordia, USA

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “FBI hittade hemliga dokument hos Trump

 1. Jag brukar tänka på
  ”THE EARLY WARNING FRÅN 1981”.
  Det räckte med att se 10 minututer av filmen för att få gåshud.
  Trump är en skänk från ovan som verkligen förespråkar folket.

  https://youtu.be/VItItJY6Hp0

  37
  3
 2. Ja, jakten och trakasserierna mot Trump fortggår, ett sätt för skurken Biden och hans vanartige son att flytta focus från alla sina egna brott! En socialist är alltid en socialist varesig han bor i Sverie eller i USA så är det samma skit.
  Trump har också stor del av media mot sig eftersom har på ett mycket tidigt stadium genomskådade deras falska budskap!
  Men, Biden är livrädd för sannuingen eftersom han lever på falskhet och lögner, därav hans klappjakt på en hederlig man!

  74
  4
 3. Undrar vad man hade hittat om man hade tittat i Hillary Clintons dataserver hemma hos henne, där alla hennes (förmodligen hemliga) tjänste-mejl lagrades…

  55
  1
  • Killary är ”demokrat” och därmed ”untouchable”, samma som ”The Big Man” Joe Biden och hans hälare till sonen samt hela den crimiclown-gängen som han har samlat omkring sig.

   50
   1

Kommentera