6 thoughts on “Dagens

 1. Nu behöver vi kompetens som ska styra Sverige i framtiden och inte maktlystna
  inkompetenta miljöpartister och Socialdemokrater.
  Det är på väg att spåra ur helt nu med allt.
  Man är orolig för framtiden faktiskt.

  21
 2. Den här miljöhysterin som pågått sedan en “forskare” dryftade att det är en osynlig och luktfri gas (CO2), som står för eländet på jorden börjar få kraftigt mothugg av verkligheten.
  Vilken perfekt ursäkt CO2 är. Den syns inte, den luktar inte, den känns inte, nästan som den komet som är på väg – som vi ännu inte ser.

  20
 3. Apropå lite whataboutism så…
  Kom ihåg att efter valet höjs priset på drivmedel!

  Regeringen har resonerat så här:
  Utan bilen stannar Sverige. Och att stå vid macken och tanka är ett måste. Om man då blir förbannad på regeringen varje gång kommer ett underliggande eller instinktivt agg mot regeringen öka. Det blir som en retande fluga.
  Om underliggande ilskan mot regeringen har ökat dagen då man står vid valurnorna så kommer lite fler att tänka: Nä nu får det vara nog, nu byter jag parti!
  Med ett par månader med drivmedelspriser unger tjugolappen så ha den underliggande irritationen mot regeringen minskat, annat dyker upp istället.

  Och det kommer att funka, för medborgaren är så oerhört lätt att manipulera.
  Sedan efter valet och priserna stiger så: “Nä vad fan, jag borde röstat på annat”.

  35
  • Man bör ta sig en kraftig funderare på om det gör någon skillnad att lägga sin röst på något av de partier som redan varit inblandade i maktposition de senaste 4 mandatperioderna. Sedan när blev det något nytt att rösta på samma? Den uppenbara slutsatsen man kan dra är om man inte skulle testa och lägga rösten på ett parti som inte fått vara med och påverka.

   14

Kommentera