Per Bolund svamlar

VALET 2022. Miljöpartiets språkrör Per Bolund pressades i Sveriges Radio Ekots partiledarutfrågning om varför partiet valde att lämna regeringssamarbetet i stället för att sitta kvar och fortsätta försöka driva igenom sin politik. Bolund konstaterar att det är skillnad i politiken som drivs när MP sitter i regeringen och inte, men att det inte var möjligt att sitta kvar och genomföra M- eller SD-politik.

Jeander

– Nu har vi möjlighet att vara kritiskt granskande och ifrågasätta, säger han.

På frågan om varför MP trots det släppte fram Magdalena Andersson som statsminister utan att ställa krav, menar Bolund att MP tar ”politik på allvar”.

– Vi har ett också ett ansvar att Sverige kan regeras, och vi tycker inte att Sverige i det här läget förtjänar ett politiskt kaos.

Bolund anser att det är en oroande utveckling att det pågår en ”kapprustning” i att sänka priset på fossila bränslen. Däremot kan partiet släppa fram en regering som sänker bränslepriserna om den totala klimatpolitiken leder till minskade utsläpp.

Inför valet är Bolund tydlig med att de önskar en rödgrön regering, helst en majoritetsregering tillsammans med S, men också med C och V.

-Pettersson har lyssnat och kan konstatera att Per Bolund är den värsta svamlare jag hört. Miljöpartiets språkrör svarar inte tydligt på en enda fråga och han tycker att civil olydnad är bra i MP:s frågor.

Klart är att Miljöpartiets politik inte går ihop och är farlig. Per Bolund ägnar sig åt bortförklaringar, han tycker inte vi ska göra oss beroende av andra länder men var med och stängde ned fyra kärnkraftsreaktorer. Han är också pigg på att skylla alla misslyckanden på kriget i Ukraina.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Per Bolund svamlar

 1. V och MP ska inte ha inflytande i regeringen eftersom de verkar tycka att deras politiska ideal är mer värda för dem att försvara än de vill försvara de svenska medborgarna. Svenskar, som knappt belastar välfärden, arbetar, betalar skatt och vars familjer betalt skatt i generationer ska enligt S, V, MP och C försörja invandrade människor. Enligt dessa partier ska de villkorslöst få alla välståndsrättigheter plus vanliga bidrag, som invandrare trots att de inte bidragit med ett öre. Att vissa människor/väljare bara kan acceptera såna absurda villkor. Dessutom tycks kriminaliteten skena och når snart till en samhällskatastrof. Det måste bli en seriös vändning av invandringen efter valet annars får det nog bli omval.

  20
 2. Bolunds huvud, duger bara till att bära skyddshjälm.
  Dock, med tanke på den inre kapaciteten, är det knappast till någon nytta.

  45
  1
 3. Bolund medverkat till kraftigt försämrad ekonomi m.m. Farlig och debil. Fullständigt onödig.

  52
  1
 4. Per Bolund, mannen som gav dåren ett ansikte!
  Hur i helvete kan någon enda människa ens överväga att lägga sin röst på MP?
  Ett parti som uteslutande består av rena idioter!?

  62
  1
  • Och hur lyckas dom med konststycket att få två lika usla så kallade
   språkrör samtidigt? Dom måste böka omkring i bottenskiktet av politiker,
   för varje nytt språkrör är värre än dom tidigare, har inte hört något vettigt
   från av någon av dem!

   37
   1

Kommentera