Hjälten

Alla vet idag hur man bäst når hjältestatus och når uppmärksamhet kring sin egen person. Man går ut offentligt och kritiserar SD. Loui Sand tillhör den skara som nu utropas som hjälte p.g.a. sitt ställningstagande.

Loui Sand var den rätt mediokra handbollsspelaren i det svenska damlandslaget, som numera livnär sig som en ännu mer medioker handbollsspelare i herrallsvenskan. Detta efter att ha bytt kön för några år sedan.

Hans/hennes stjärna har slocknat på handsbollshimlen och han/hon för en allt mer osynlig tillvaro långt bort från glansen. Vad sker då? Jo, han/hon får chansen att tala på invigningen av årets Pride och givetvis nappar han/hon på detta och för att åter nå stjärnstatus så passar han/hon på att kritisera SD från scenen.

Bild från Expressens livesändning

Jag vet inte vad Loui Sand är rädd för och vilka problem hon anser att SD skapar? Troligen har han/hon inte en aning, men hans/hennes ord tyder på att han/hon läser ett manus baserat på vad andra sagt. Så här kan man läsa i SD:s valplattform inför årets val.

Sverigedemokraterna vill slå vakt om de framsteg som gjorts för allas lika rättigheter…//…Att alla ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett sexualitet, läggning eller identitet…//…Slå vakt om alla människors rätt att välja partner, rätten till privatliv och arbeta mot reaktionära krafter

Jag slår vad om en årslön att Loui Sand inte läst orden ur SD:s valplattform. Han/hon har istället valt att lyssna på vad andra sagt och därifrån bildat sig en uppfattning. Tyvärr ganska vanligt att så är fallet, både i kändiskretsar och hos vanligt folk.

Hot och hat mot HBTQ-personer hittar man nog i större omfattning i vissa kretsar. Mycket därför det aldrig arrangeras Pride-tåg i invandrartäta förorter.

Personligen struntar jag blankt i vem man älskar och vem man har sex med, så länge man håller sig inom de lagar som råder. Vill en man hellre ha sex med en annan man, så är det deras ensak. Jag är totalt likgiltig inför HBTQ-världen.

Det jag inte gillar är att bli påprackad Pride. Var man än går, var man än sitter och var man än står, så är det regnbågsflaggor. Man ser idrottsmän, artister och skådespelare uttala sig positivt om homosexuella i vetskap om att deras karriärer vore slut om de uttalade fel ord. Man ser politiker strutta runt i Pride-tåg för att de måste. Man ser militärer, poliser och annan blåljuspersonal dansa runt bland män som kysser män, kvinnor som klätt ut sig till män, män klädda i läder som leder andra läderklädda män i koppel osv.

Allra sorgligast är att, som i morse och bakgrunden till detta inlägg, möta två killar som inte fyllt 10 gå på gatan och ropa “Det är ok att vara gay” och som ställer frågan när jag passerar. “Gillar du Pride”?

Var har våra barn lärt sig dessa ord? Troligen i skolan och redan i förskolan.

Loui Sand var för mig ointressant som handbollsspelare. Han/hon är än mer ointressant som könsbytare. Att hon som kvinna hellre hade sex med andra kvinnor än män, var hennes ensak. Att hon som man fortsätter ha sex med kvinnor är jag likgiltig inför. Att han/hon valde att byta kön lägger jag mig inte i…om könsoperationen finansierades av Sand själv och inte av skattebetalarna. Fast återigen. Sluta skapa billiga poäng genom att säga rätt saker och ta reda på fakta innan du ställer dig på scen.

QX 2014: “Cassandra Sundin (SD) tar plats i Riksdagen som öppen HBT-person”

SVT 2019: “SD – upphör med biståndet till länder som kriminaliserat homosexualitet”

Ystad Allehanda 2019: “Varför är medierna tysta (när det gäller SD och homosexualitet)”

Aftonbladet 2020: “Jag är homosexuell och röstar på SD”

Fast en sak vill jag ge Loui Sand. Han/hon har skaffat sig ett rejält skägg, vilket borde ingjuta förhoppningar hos män som tappar håret.

20 thoughts on “Hjälten

 1. “Loui Sand var den rätt mediokra handbollsspelaren i det svenska damlandslaget, som numera livnär sig som en ännu mer medioker handbollsspelare i herrallsvenskan.”
  Kan mycket väl tänka mig det. Även om den bytt kön till en man så kommer han fortfarande inte ha den naturliga muskelmassan som en naturlig man har. Vilket är ett avsevärt problem i en fysisk sport som handboll.

 2. SD vill lösa invandringsproblem genom att först lyfta upp det i ljuset. Regeringen och dess PK-stöd sopar allvarliga grundproblem under mattan. De relativiserar importerad grov och öppen brottslighet. Det krävs nämligen inga lösningar för den invandring, som inte är problematisk. Men jag vill inte betala skatter för den höga problematiska invandringen. Stoppa det medan hoppet lever. Det byggs en tickande bomb, som blir större för var dag. Många är inte ens säkra i sina egna hem. Det har pågått i många år och det är inte stenar att vända på, det är tunga stenblock. Sveriges myndigheter har länge ignorerat det faktum att hög kriminalitet hindrar en naturlig och gynnsam utveckling av ett fredligt samhälle.

  10
 3. Denna typ av människor, sen om de identifierar sig genom en bokstavskombination, mediapack, kändispack, batikhäxor eller bara som pk-sekten har som enda livselixir att uttrycka sitt hat mot SD offentligt. Låt dessa figurer hålla på och göra det eftersom vanliga tänkande människor har kommit ifrån detta för länge sedan och inte bryr sig ett skvatt, figurerna visar bara sin ynkedom och förakt inför demokrati, tolerans och frihet.

  28
 4. Så var äntligen årets spektakel över.”Allas lika värde “föräldrar kan ta av sina barns prideutstyrslar och tvätta bort dom regnbågsmålade ansiktena på sina små telningar.På Söndagen fick dessa barn lära sig och se att nakenhet och minimal läderutstyrsel är helt normalt att visa upp på ett discodånande lastbilsflak genom Stockholms city.Dom fick också lära sig en ny lek som några farbröder roade sig med uppe på flaken.Leken gick ut på att man skulle jucka så mycket som möjligt mot varandras ryggar till hög musik.Se till att mamma och pappa införskaffat hundkoppel som man kan smälla med samtidigt .Det ingår i lekens regler.Det ska ju börjas i tid det som galet ska bli…….

  31
 5. Det finns folk som retar sig på udda personer och deras ibland uppseende väckande sätt att uttrycka sig.
  Till exempel, på Paludan, på Pride och andra som använder sig av yttrandefriheten, varför blir de så upprörda över det.

  2
  18
 6. Pridefolket är vänsterns nyttiga idioter. Så länge vänstern kan dyvla sina värden och idéer, på pridemänniskorna, kan man styra deras tankar. Det är fullständigt naturligt att de politiska grepp, som man fått, om Pride, används till propaganda, mot det vänstern mest fruktar. Dvs. SD.
  Kändisar, exvis Schyffert, har inte förstått att han utnyttjas och hans naiva uttalande kommer att bita honom i baken, så småningom.
  Om en avdankad handbollsspelare, tillika modifierad, kan fås att rabbla vänsterpolitisk propaganda, som dåren dessutom knappast satt ihop själv, ses detta som ett plus. Vederbörande kan nästa år enkelt ersättas med en dresserad papegoja. Tragiskt!

  37
 7. Det är väl inte SD som hatar och vill döda hbtq-personer, men SD är väl de enda man ska hata när man tillhör “allaslikavärde” hysterin.

  34
 8. Vad jag, kanske många andra och även Pettersson, inte förstår är att de med rätt värdegrund, Pridefolket, kommer att besegra all världens ondska och konvertera alla de som i sin bok skriver att sex med samma kön är en styggelse och dessa män skall kastas från höga höjder.
  Så jag väntar på den dag då Pridefolket startar sina missionärsvandringar till Sveriges utanförskapsområden med flaggor och sång.- – Ni ska bli som vi,
  vi har det skönt, vi kan älska alla,
  Vi ska bli som ni, lika skönt att älska alla,
  Kasta huckle o hijab, visa bröst och bak,
  Ni ska bli som vi, älska alla är vår sak,
  Byt bok, var klok, ett kön är vår bön.

  36
  1
  • Har aldrig hört om människan! Glad för det. Gillar inte såna där falska. Såg dam handboll för någon månads sen. Kan varit OS. Minns inte. Vet bara att jag gillade att de bara gick in o körde. Inget knäböjande o trams.

   15
   1
 9. Det intressanta är att de som avviker från det gängse mönstret borde vara de första som omfamnar SD. SD är det en reella parti som står på deras sida mot mörkret. Om mörkret tar över så kommer inga fler Pride-parader att hållas och deltagarna kommer att ha väldigt kort bäst-före-datum.

  47
 10. Stefan k har verkligen studerat pride och har sett många detaljer.
  Själv kan jag inte påminna mig att ens sett en flagga, men jag bor ju inte mitt i Stockholm.
  Och denne Sand som kritiseras har jag heller aldrig hört talas om, kollar aldrig på handboll.
  Men jag har märkt att bloggen gärna lyfter upp en del udda personer och klagar på dem.

  2
  49

Kommentera