Brist på acceptans av mångkultur kommer leda till ett folkmord. I Sverige

INVANDRING. Bilan Osman, är född 8 september 1992 i Göteborg av somaliska föräldrar. Bilan är journalist, före detta kolumnist i Expressen, Svenska Dagbladet och medarbetare/föreläsare på stiftelsen Expo. Sedan januari 2021 är hon krönikör och reporter på Dagens ETC. Hon växte upp i Linköping och är numera är hon bosatt i Stockholm.

Bilan Osman är född i Sverige men hatet finns kvar, jag undrar varför detta rasistiska hat accepteras och varför inte Bilan flyttar till Somalia där hon har sina rötter och släkt.

År 2013 var Osman tillsammans med Fatima Doubakil, Foujan Rouzbeh, Nabila Abdul Fattah och Nachla Libre initiativtagare till Hijabupproret vilket syftade till att normalisera bärandet av hijab i Sverige.

Nu verkar Bilan Osman ha gått över gränsen, vilket inte är första gången, när Bilan twittrar

“2013 demonstrerade vi mot att DN publicerat en helsidesannons för boken ”Invandring och mörkläggning”. Jag saknar den tiden. Innan boken blev debattinlägg, ledarskribenter och konsensus”

“Högern ger gärna sken av att det handlar om att andra vaknat från naiviteten (usch, att jag ens argumenterar från det perspektivet). Men faktum kvarstår: debatten om att diskutera välfärdskostnader (oberoende av vilka) gick snabbt över till välfärdschauvunism. Dvs rasism”

“Mångkultur är numer ett bespottat ord. Så funkar rasismen. Den får oss att ifrågasätta det självklara. Vad är egentligen alternativet till mångkultur? Dvs alternativet till att människor inte får tro och se olika ut?”

“Det är folkmord”

“Människor, oberoende av religion och hudfärg, kommer alltid att existera. Den här fascistiska samtiden försöker övertyga folk om annat. Och det är på riktigt skrämmande”

“Sättet människor pratar om varandra, vid fikaborden, på sociala medier – vid köksbordet. Det kommer att leda till ett folkmord. Det är en fråga om att försöka rensa ut en del av den svenska befolkningen. Långsamt tänja gränserna för vad som är acceptabelt att säga om andra”

-Pettersson undrar om det är svenskar eller somalier som står för våldet och hatet i Sverige?

Om Bilan Osman på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

20 thoughts on “Brist på acceptans av mångkultur kommer leda till ett folkmord. I Sverige

 1. “..”2013 demonstrerade vi mot att DN publicerat en helsidesannons för boken ”Invandring och mörkläggning”. Jag saknar den tiden. Innan boken blev debattinlägg, ledarskribenter och konsensus”..”

  Unga fröken Osman kanske skulle ta och lära sig att i Sverige så råder fortfarande grundlagsskyddat yttrandefrihet !

  Läs på läxan först och kom tillbaka därefter. Annars är hon bara en tyken kaxig uppkäftig och oförskämd skitunge som skulle lära sig VETA HUT !

 2. Folkmord i Sverige är väl snarare det faktum att bland människor i barnafödande ålder håller svenskar redan på att bli i minoritet. Det folk som kommer försvinna med tiden är vårt eget.
  Jag får känslan av att det knappast var vad Bilan menade.

  Men pratar man ett faktiskt folkmord, dvs systematiskt dödande av människor av visst etniskt ursprung, så är det inte svenskar som kommer att begå ett sådant i framtiden om det rent hypotetiskt skulle hända.
  Det är snarare folkgrupper som bär på genuint hat mot en annan grupp (mot t.ex. svenskar), har våldskapitalet och kan samla sina egna till att utföra det och dessutom få acceptans för det från hela sitt samfund. Inte en chans att en samling svenskar ens skulle tänka tanken.

 3. Vilka menar hon skall “folkmördas”? Varför känns vibbarna av att hon menar “urbefolkningen”.

  De etniska svenskarna har i åratal visat tolerans, tålighet, anpassning etc! Osman och de andra kulturmarxistiska revolutionärerna måste inse att om inte de MEST intoleranta bland invandrarna det minsta anpassar sig för svenskt samhälle och kultur, så får hon rätt. Invandrarna börjar slakta urinvånarna för att påtvinga dessa SIN egen politiska syn/kultur och DÅ går det galet.

  15
  1
 4. Det är inga större problem med mångkultur. Det är den muslimska kulturen som är problemet.

  23
  1
 5. Hon beskriver att hon har en kraftig fobi för vita människor, det är uppenbarligen inte en instinktiv känsla utan hon försöker intellektualisera det och argumentera för att ha fobin. Hon hetsar mot den ljushyade ursprungsbefolkningen.
  Det är äckligt!

  49
 6. Hon är livrädd på ”riktigt”?
  Vad f.. är det hon är rädd för?
  Hon har ju Ash Expo-stiftelse bakom sig, då behöver hon väl inte vara rädd! Expo HATAR oss
  ” vita”!

  30
  1
 7. Det är människor som denna Expo-donna som det pratas om vid fikaborden och i kompisgängen. Inte sådana som Hanif Bali eller Alice Teodorescu. Kanske något för Expo-donnan att fundera över.

  34
 8. Den dag människor, oavsett hudfärg och religion, tillför vårt gemensamma samhälle, lika mycket, samt står för sin egen försörjning, är oerhört långt borta. Dagens invasiva, kriminella låg-IQ importer, klarar inte av det mest grundläggande som krävs av en medborgare.
  Bilan Osman har helt rätt i att det finns en chans att det hela slutar i ett uppror från landets riktiga befolkning. Ta chansen Bilan, åk dit där du ska vara. Glöm inte att ta med föräldrarna!

  56
  1
 9. Somalisk IQ gör sig bäst i Somalia. Några dårar tog hit hennes invasiva föräldrar. Hon är som stenkastande babbar, fast annorlunda. Dessa drägg har ett märkligt sätt att tacka för gästfriheten.
  ” För var dag som går pallar jag inte med svarta människor “

  80
 10. Det enda folkmord som kommer ske i detta land är på oss vanliga svenskar när bägaren till slut rinner över med negrer och araber i majoritet!

  69
 11. Är det någon som har hennes e-mail adress?
  Jag tycker vi ska skriva och på ett korrekt sätt berätta varför såna här utländska varelser inte alls passar in i ett civiliserat land!
  Hon ska utvisas på direkten och ev. tillgångar skall frysas till dess hon återbetalt allt hon har kostat oss svenska skattebetalare!

  87
  1
 12. Majoriteten av somalierna har under närmare 1200 år livnärt sig på slavhandel och sjöröveri. Det blev ett hårt slag för somalierna när Storbritannien 1808 förbjöd och började beivra slavhandel över hela jorden. Sjöröveri har alltid beivrats.
  I Sverige har slaveri varit förbjudet de senaste 900 åren.

  Så om det är någon som ska skämmas och be om ursäkt så är det somalierna. De ska gå från by till by bland sina icke-muslimska grannar och be om ursäkt för deras terror mot dem under mer än 1000 år och betala skadestånd till dem.

  79
 13. Varför ska vi acceptera folk som våldtar mördar bränner bilar och hus och som beter sig som svin ständigt?
  Jag tycker att sådana figurer ska bege sig hem till öknen igen och inte belasta det Svenska samhället.

  90
 14. Är det inte samma tidning som fuskat till sig presstöd med påhittade upplagor och tvingades återbetala typ 8 miljoner härom året?

  70
 15. Tycker hon kan fundera lite på hur hennes eget folkslag ser på det där med mångkultur. Sen kan hon flytta någonstans där det finns mindre av dessa jobbiga vita. Anledningen till att hon inte gjort det redan är väl att det är för varmt för hennes tjocka offerkofta där.

  112

Kommentera