Över 3 700 muslimska terroristattacker mot israeler hittills i år

Som ett resultat av attacker och våld från araber mot israeler under de första sex månaderna av 2022, mördades 21 israeler och de lämnade 43 föräldralösa barn efter sig och 316 skadades.

Det registrerade 2 692 stenattacker, 577 molotovcocktailattacker, 542 incidenter med vägspärrar med brinnande däck, 178 försök att blinda israeliska förare med laser, 33 sprängladdningar, 41 mordbrand, 30 attacker med fyrverkerier, 25 flaskor färg som kastades mot fordon, 21 stenhinder på vägen, 14 skjutattacker, en fordonsattack och sju knivhuggningar

159 israeler skadades i stenattacker, inklusive 98 civila, 40 soldater och 21 poliser.

Shin Bets säkerhetstjänst registrerade 189 terrorattacker i juni, inklusive en skottattack vid Yosefs grav i Shechem (Nablus) där tre israeler skadades.

LÄNK

4 thoughts on “Över 3 700 muslimska terroristattacker mot israeler hittills i år

  1. Dags att rensa ut de av muslimer ockuperade områdena Gaza, Judéen, Samarien och Östra Jerusalem så det blir lugnt inom Israels gränser.

    De borde passa på nu när världen är upptagna med Ukraina.

    18
    4
    • Med ockupation kommer motstånd. Skulle ryssen ockupera Sverige skulle många göra motstånd mot det. Så självklart Niklas måste Israel upphäva ockupationen av Palestina såväl som den syriska Golanhöjden.

      • De kommer att försöka men muslimer kan inte slåss så får de lite motstånd springer de snabbt med svansen mellan benen.
        Så det är bara för IDF att antingen trycka ut dem ner mot Egypten men jag tror inte heller Egypten vill ha dem så då kan de istället trycka ut dem Medelhavet.
        Vad det gäller Judéen, Samarien och Östra Jerusalem så kan de alltid fly hem till Jordanien.

Kommentera