Rysk ambassad: Häng azovsoldaterna

UTRIKES. Soldater från det ukrainska Azovregementet bör hängas, twittrar den ryska ambassaden i Storbritannien.

”Azovmilitanta förtjänar avrättning, men inte genom skjutning utan genom hängning, eftersom de inte är riktiga soldater. De förtjänar en förödmjukande död”, skriver ambassaden i sin tweet.

Inlägget har försetts med en varningstext från Twitter, eftersom den enligt plattformen bryter mot reglerna om hatinlägg. Det har trots regelbrottet inte tagits bort med hänvisning till att det kan vara i allmänhetens intresse att ta del av den.

Azovbataljonen har hyllats för sina stridsinsatser och använts flitigt i rysk propaganda som bevis för att Ukraina styrs av nazister.

Azovbataljonen har hamnat i centrum för Putins propaganda. De i Väst, som på svag grund svartmålat dagens Azovregemente, har ett delansvar för att ha möjliggjort den humanitära katastrofen i Mariupol.

-Pettersson säger att ryska diplomater verkar inte så diplomatiska…

Inte verkar dom känna till att krigsfångar har vissa rättigheter heller men Ryssland har inte för vana att hålla ingångna avtal…

Ryssland har brutit mot minst tolv internationella och bilatera avtal bara i Ukraina

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Rysk ambassad: Häng azovsoldaterna

 1. Jag förstår inte hur Zelensky, som är jude, kan “hylla” det neonazistiska Azovregementet.
  Men det är ju klart, han fängslar partiledaren för det största oppositionspartiet, förbjuder ett antal politiska partier, stängt ner 3 tv stationer och ett antal radiostationer så steget till den lille tysken med den roliga mustaschen inte långt. Ukraina har aldrig varit och kommer aldrig att bli en demokrati.

  3
  15
  • Peter, det är inte mycket du förstår. Azovbataljonen är numera en del av Ukrainas ordinarie försvarstyrkor, den som pratar om nazism är Putin och hans medlöpare.

   https://kvartal.se/artiklar/brunsmetningen-av-azov/

   Om du inte märkt det så befinner sig Ukraina i krig, anfallna av en terrorstat. Det råder krigslagar i landet och givetvis har presidenten förbjudit dem som sympatiserar med fienden.

   10
   1
 2. Är Rädd här med sina vänsterkompisar misstänker det då gammelkommunisten tycks slumra dagtid. Tumme ner på dessa inlägg= iQ som en somalier

  22
  10
  • Jag är vaccinerad mot både okunskap och dålig stämning.
   Ett livstids skydd mot vansinnet helt enkelt.
   Jag är mottaglig för vettiga och sakliga argument som driver utvecklingen framåt istället för bakåt.
   Det kanske är överkurs för vissa men naturligt för andra.
   Vi är ju trots allt individer.
   😁

   16
   33
  • Wagner gruppen är av samma skrot och korn.
   Nazismen är ett rött skynke för Ryssland sen andra världskriget.
   Det gäller även för Nazisten Navalnyj.

   15
   30
 3. js det är riktikt och det gäller för ukriana att s till att det är fler döda ryssar än ukrianare. döds talan blr då ligga på tre mot en ukrianare ? det finns ju tre gånger fler ryssar..
  det för mig lite till ww2 där lyckades tyskarna ta livet av fler ryssar än det fanns tyskar. konsekvensen av det är att tyskland vann ww2 man kan inte uppnå lika många döda som ryssrna det finns inte tiltäklgt många tyskar att sjuta.

  sen har man ju en fråga till hur många ryssar finns kvar under Putins vård han börjar ju få ont om oligarker och kgb gift skåp är ju tomt.

  men är det inte dags för svenska försvaret att utbilda dessa flyktingar i Sverige till stritsflygare !! det är säketer bra att öka produktionen av jas gripen på Saab dom är säljbara nu det är tveksamt om jänkarna kan kvippa dom svenska kunderna när utbildning ingår

  16
  10
 4. Byt regering, det kan ge en liten effekt. Somaliska påskkärringar med 12 negrer i släptåg , finansierade av mig är det värsta jag kan se på våra gator. Lika illa är det med afghanska våldtäktsbarn i 25-års åldern. Invasiva arter ska bekämpas enligt mig och naturvårdsverket.

  31
  7
 5. Att stödja Ukraina kan mycket väl vara en bra livförsäkring för framtiden1

  I Sverige kommer det nu upp frågor om kostnaderna för de ukrainare som flytt hit

  https://www.fokus.se/inrikes/nya-miljarder-kravs-nar-ukrainare-stannar/

  Den typen av frågor existerade inte då lyxturisterna från Afghanistan, Syrien, Irak, Libyen, Somalia, Sudan, Etiopien, ……… med flera dysfunktionella länder massinvaderade vårt land.

  VARFÖR KAN MAN UNDRA?

  Ukrainarna är ju inte analfabeter utan många har bra utbildning och de är heller inte arbetsskygga. Så varför tar vi inte bättre hand om dem och skickar tillbaka tex Gymnasie-Afghanerna, Somalierna, samt allah de andra som bara är här för en all-inclusive tillvaro utan förpliktelser?

  JAG BARA UNDRAR!

  SOM VI RÖSTAR FÅR VI LEVA!

  43
  8

Kommentera