Politikerbrist i MP försvårar inför valet

VALET 2022. Miljöpartiet har inte lyckats anmäla någon kandidat till kommunalvalet i 72 olika kommuner. En anledning kan vara hat och hot som riktar sig mot aktiva inom partiet, skriver Svenska Dagbladet, bakom betalvägg.

Man är ganska utsatt som miljöpartist, säger miljöpartisten Anders Bältsjö i Kiruna, som i år inte ställer upp i valet.

MP kämpar för att klara riksdagsspärren och kandidatbristen förvärrar det redan svåra läget eftersom det blir svårare att nå ut till potentiella väljare, konstaterar flera miljöpartister i artikeln. MP:s partisekreterare Katrin Wissing tycker att det är ”supertråkigt” med den svaga representationen. Hon medger också att partiet kan bli bättre på att stötta lokala politiker ute i landet.

-Pettersson säger berodde politikerbristen på hot och hat skulle Sverigedemokraterna inte ha några representanter någonstans. Miljöpartiet är tvärtom skyddade i media.

Sedan har jag inget emot att MP försvinner från Riksdagen totalt och för alltid. MP har förstört tillräckligt.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

23 thoughts on “Politikerbrist i MP försvårar inför valet

 1. Miljöpartiet har förstört vårt land för lång tid framöver. Miljöpartiet saknar verklighetsförankring och är i grunden ett svenskfientligt vänsterparti för migranter.

 2. Så kan det gå när “de närmast sörjande” inte är tillräckligt många. Hot och hat låter mycket bättre, och då får man dessutom vara med på TV vad det verkar.

 3. Hat och hot är fel, man ska inte sjunka till samma låga nivå när argumenten tar slut.
  Förlåt alltid dina fiender – ingenting frustrerar dem lika mycket.
  Oscar Wilde

  15
  1
  • Hat är en känslor och åsikter. Att hysa känslor eller ha åsikter är aldrig fel. Vad jag vet så behärskade Oscar Wilde det svenska språket.

   5
   3
   • Jöns H. Du gillar att märka ord och klaga på andra för stav och korrekturfel så jag undrar vad “en känslor” betyder.

    18
 4. Detta var goda nyheter: Förhoppningsvis är detta “parti” och dess “politiker” ute ur bilden efter nästa val.

  19
 5. Då kan vi förvänta oss diskussion i media om covidpandemins påverkan på arbetet inom politik. Dvs covid gör att färre kunnat aktivt arbeta politiskt och därmed kommit ifrån det politiska arbetet bla för att skydda andra från smitta.
  Det kommer förmodligen höras röster om att ”det måste gå att ställa upp i kommunalval utan att ha fysiska representanter som en följd av covid-19”.
  Det skulle dessutom gynna partiet Nyans…
  …vilket gillas av de som vill krossa Sverige.

  11
 6. Problemet är nog att folk börjar få upp ögonen hur mycket dessa MentalPatienter har skadat Sverige, sedan när folk börjar ifrågasätta deras politik då talar man om hot och hat. Dom har inga riktiga svar att framföra bara en massa svammel utan verklighetsförankring, därav att dom känner sig hotade och hatade när svaren börjar tryta.

  Det blir så när man inte förstår bättre och att man kan inte svara på frågor, då måste man ta fram något annat i media för att dom ska tycka synd om dom svagbegåvade. Direkt svarar dom svagbegåvade i media att skylla på folket som kräver riktiga svar, när det är dom i MentalPatienterna som ska ifrågasättas varför det ser ut så här efter deras framförda politik

 7. Mp saknar väljare, bondförnuft och ansvarstagande för vad de ställt till med. Att hata Mp, och allt vad de står gör, är sunt förnuft. Den katastrof Mp lyckats driva fram, kommer att ha avskaffat välfärdsstaten om 5 år. Naturligtvis är de maktkåta socialdemokraterna, minst lika skyldiga. Dessa kommer dock att finnas kvar i riksdagen efter valet. Men även deras tid håller på att rinna ut.
  Hat mot Mp-medlemmar är inget att dölja. Mp med Bolund/Stenevi i i spetsen, har i fler visat vägen. Personligen skulle jag aldrig sträcka ut en hjälpande hand till en Mp dåre.

  20
 8. Alla hatar. Det är vad, vilka eller vilken man hatar som skiljer. Samma sak med att älska. Att hata eller älska är inte olagligt i en demokrati. Straff belägger staten åsikter och känslor är medborgarna illa ute.

  Det är inte olagligt att hota. Det är bara olaga hot som är olagligt.

  https://www.youtube.com/watch?v=Vcnoju0HwLk

  I kärlek och hat, fiende, kamrat,
  glädje och sorg, hydda och borg.
  Tar vi ett kort på barnen i sommar tid,
  när dom dansar, när vi dansar.
  En stund på jorden.

  8
  14
 9. Som man uppträder blir man bemött , bäste mp:are . Lögn och falsarier har aldrig skapat något gott . 75 :- för Bregott ? Det finns Smör , det är bättre och godare . En smaksak kanske ?
  Mvh sommarhälsningar Sjöström

  21
  • Smör är nyttigt. Samma sak med 40 % vispgrädde och lantmjölk till matlagning. Och till dryck om man nödvändigt ska dricka mjölk. Laga mat från scratch och undvik halvfabrikat. Läs innehållsförteckningen. Så lite socker som möjligt. Processade produkter innehåller en massa skit rent ut sagt. Det är möjligt att leva utan socker. Inget läskeblask framförallt inte sötade sockerfria drycker. Coca Cola Zero är ett dåligt exempel. Samma sak med alla dessa energidrycker

   Pilsner är ett gott alternativ. Men drick inte för mycket. Man förlorar omdömet och så sätter det sig runt magen. Alkoholfri pilsner har jag inte provat. Snaps är helt godkänt i måttliga mängder. Har ni sett att de säljer alkoholfri snaps på bolaget!!! Fruktansvärt.

   Vi var på EKO-hallen i Fjälkinge härförleden. Min sambo skulle köpa lite klader till barnbarnet. Jag har inga barnbarn så jag tänkte lägga en del av min pension på pilsner. Inte en pilsner så långt ögat nådde bara en massa energidrycker. Skamligt.

   UItanför hallen säljer de mjukglass. När det gäller mjukglass håller jag inte på några principer. Jag beställde min mjukglass med jämna kontanter tillreds. Så skulle människan ha kort. Du kan blippa eller swisha. Då sa jag att blippa eller swisha kan jag inte för jag har inget kort bara en sån här knapptelefon. Och förresten så hittar jag inte springan. Det stod en ungdom bakom mig i kön. Får ni ingen glass min gode man? Så fick jag min glass. Den vänlige ungdomen ville inte ens ha mina 25 kronor. De skrattade åt mig längre bak i kön men det får man bjuda på.

   Barnbarnet fyller snart två år, Vi får se om vi kan vara med då. Min samo har aldrig träffat henne. Jävla pandemi.

   9
   1
 10. Var det inte fru Stenevi som Hotade med att göra livet till ett Helvete
  om dom inte kom in i Riksdagen?? Noteras kan att det har dom redan
  gjort för Elkonsumenter, dom som behöver använda bilen för att ta sig
  till jobbet, och mycket annat!

  32
 11. Det är ingen vettig människa som kan stå för deras politik längre .
  Men det kan naturligtvis inte de som ställt till det erkänna .
  Skönt det inger lite hopp .
  Håller tummarna för att de åker ur riksdagen

  37
 12. Har man förstört så mycket för Svenska folket som MP har gjort
  så bör ni vara medvetna om att ni inte är välkomna i politiken!
  Väx upp!

  36
 13. De vill manipulera läsarna med skam och skuld, tro mig när jag säger att det fungerar.
  Lip-mun, offerkofta, sorgsna ögon, böjd förlorar-rygg osv tränas på i slutna rum.
  Medsystrar och bröder på redaktionerna hjälper de sina.

  Just nu låter Facebook aktivister i hemlighet rigga valet. Hur då? Jo genom att i slutna facebookgrupper komma överens om att ett antal tusen sossar strategiskt röstar på mp så kommer mp med nöd och näppe hålla sig kvar!
  Därmed upplåter Facebook (som styrs av…) sin plattform till hemliga grupper som riggar valutgången! Facebook är alltså en aktör i Sveriges riggade riksdagsval!

  Allt för att krossa Sverige i det blodiga fältslaget i regnbågsflaggans namn!
  Och Sverige ligger bland de främsta, aktivister tar hit (invandrare) och lär upp dem för att sprida det till andra länder.
  Gillar du inte att nationen Sverige avvecklas så kan du ge tillbaka genom att sprida hur sverigenedbrytningen går till genom att aktivt informera på internationella forum Rumänien, Italien, Egypten, Kina, Argentina, Arabländer, Ryssland osv
  Aktivism bekämpas bäst med aktivism!

  38
 14. Väljarbrist är väl ett större hot? Pettersson har rätt i sin analys om hoten och hatet mot SD-politiker. Tror inte att någon miljöpartist behöver riskera sitt jobb eller medlemskap i olika föreningar.

  35
 15. Jag är rätt säker på att ”hat och hot” i det här fallet handlar om ifrågasättande, sunt ifrågasättande. Den som då inte har några vettiga* svar blir förorättad och anser sig hotad och hatad.
  *=övertygande även för den som inte är medlem i sekten

  28
  • 75kr för bregott på ICA borde väl få folk att fatta vad b.la dessa ställt till med

   26
   • Miljöpartiet har gort så mycke skada att allt dom får förkännar dom. drn skenade inflationen är en dorekt konsikvens av Miljöpartiet att stänga av kärnkraften och stänga ned industrin och svamlet om fossilt bara dumheter något man försöker sälja på folk i en religös sekt som bäst beskriver Miljöpartiet

 16. Det är väl medlemmar som vaknat upp och konstaterat att dom inte vill vara med i
  ett sådant ruttet skitparti därav bristen.Lika bra att dom försvinner ur riksdagen.

  38
 17. “En anledning kan vara hat och hot som riktar sig mot aktiva inom partiet.”

  Vem eller vilka är mobbarna i svensk politik? Jag bara frågar. Nu är det så att svinhugg går igen så det skulle vara poetiskt rättvist men jag tror inte att någon har hotat MP:s kader. De små curlade har väl inte vunnit en enda debatt så nu har de flyttat hem till mamma och lever på bidrag?

  42

Kommentera