Gudrun Schyman har fattat fel

KRIG & FRED. Abu Bakr al-Baghdadi var ledare för islamska staten, hade inte människor gått ut i krig hade han härskar över ett jätteområde idag.

Abu Bakr al-Baghdadi är död idag tack vare att några krigade mot honom.

-Pettersson är övertygad om att ibland måste folk gå ihop och ta till vapen, så har det varit i historien och så är det idag…

En är död, en lever ännu…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Gudrun Schyman har fattat fel

 1. Fredliga demokratiska nationer måste förstås ha möjlighet att försvara sig mot eventuella anfallande skurkstater. Sverige har i efterkrigstiden alltid litat på Nato i sin ( på papperet ) neutrala hållning. Krig är ett helvete men blir ett nödvändigt ont när psykopater tar makten och ger sig på fredliga länder för att utvidga sina brottsliga ideologier. Inte ens demokratier är perfekta, men ingen har hittills visat upp något bättre statsskick, som någorlunda försvarar grundläggande mänskliga rättigheter. Inställningen om att det politiska systemets suveränitet ska prioriteras över enskilda människor har genom tiderna mördat massor av människor och orsakat enorma lidanden och förföljelser.

 2. Men själv har hon inte tagit emot en enda invandrare på sin stora
  lantgård, hon kunde säkert husera tio stycken där, men det är alltid
  skattebetalarna som ska sörja för hennes och andra dårars vrickade
  ideer. Håller helt med Niklas R i synen på kommunister!

  81
  2
  • Gudrun är en clown som gör allt för få uppmärksamhet. Gudrun kan inte tas på allvar och är en föredetting som inte insett att hennes tid inom politiken är förbi sedan länge

   33
 3. GS erkänner inte nationen Sverige, hon accepterar inte landsgränser, hon tycker vi fått för mycket och nu ska vi dela med oss, hon tycker Sverige är stort och vi har plats för alla bidragsturister, hon tycker vi är ett rikt land och kan betala andras välfärd.

  Tyvärr finns samma sort i alldeles för många kopior på Sveriges tidningsredaktioner.

  92
  1

Kommentera