Två småpojkar rånade på pengar

BROTTSLIGHET. Två pojkar har rånats på pengar i Borås under tisdagseftermiddagen, rapporterar Polisen.

Pojkarna körde runt på sina sparkcyklar när en gärningsman konfronterade dem. Gärningsmannen ska ha sagt till pojkarna att de skulle lämna över sparkcyklarna, eller ge pengar. Personen ska ha hotat pojkarna genom att säga att han hade en kniv i sin väska.

Då blev pojkarna rädda och lämnade över pengar till gärningsmannen, sedan sprang de från platsen.

Den ena pojken är under tio år och den andra är strax över tio år.

Polisen kallades till platsen och en anmälan om rån har upprättats. Ingen är gripen. Larmet kom in vid 18-tiden.

-Pettersson undrar om pojkarna var blinda eftersom inget signalement lämnas.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Två småpojkar rånade på pengar

  1. Är inte kulturberikaren Gahzale ansvarig polis i Borås? Har han prioriterat detta grova brott mot småbarn eller är det viktigare att se till att klanens affärer löper smärtfritt?

    50
    1
  2. Förj-vligt men tyvärr vardagsmat numera att barn blir rånade.
    Kanske ger det SD några fler röster till valet.

    41
    2
  3. Tycker det har blivit mycket rån på barn den senare tiden. Häromdagen läste jag om två flickor i 10 års åldern som blev rånade. Vad händer? Minns när min dotter var in den åldern. Det enda man var orolig för var att hon skulle cykla omkull .
    Men det är annat nu.

    54
  4. Det var väl som vanligt……..pojkarna gav säkert ett signalement. Men av detta skulle man kunna utläsa invällare av typen arab eller neger. Därav ordningsmaktens kompakta tystnad. Hade det varit blond och svenskt utseende hade det varit på PK media löp redan. Tvi vale.

    66
    • Därmed bekräftades det ju. Hade det varit någon som tyckes komma från hemmalaget hade SVT & Co skrivit det precis överallt. Frånvaron av sådana signalement betyder ju att vi ändå vet, dvs gärningsman kommer från bortalaget till absolut ingen härs förvåning.

      45

Kommentera