Ryskt parti föreslår att Putin ska kallas härskare

RYSSLAND. Det ryska partiet LDPR, som står nära Kreml, har föreslagit att Vladimir Putin ska kallas ”härskare” i stället för ”president”, rapporterar The Telegraph.

Det vore mer korrekt enligt slavisk tradition, menar partiet som anser att ”president” är för västklingande och härrör från USA.

LDPR har 22 av den ryska dumans 450 platser och enligt tidningen använder Kreml partiet för att lansera en del av sina mer extrema idéer. Hur idéerna sedan tas emot av allmänheten kan bli avgörande för om de blir verklighet eller inte.

-Pettersson säger att LDPR är något på spåret, presidenter brukar bytas ut då och då, även i Ryssland, men Putin har gjort sig själv till tsar på livstid…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “Ryskt parti föreslår att Putin ska kallas härskare

  1. Ordet härskaren (ental-singular) är därmed inget annat än ett annat ord för DIKTATOR ! !

  2. Låt ryssarna kalla Putin det de vill. Alla vet att han är en småvuxen idiot, i stil med vår alldeles egna lille Morgan.

    26
    4
  3. Jag kan föreslå en gammal god rysk titel, tavarish – kamrat. Den kommer att rimma väl med Puttes ambitioner och förebilder, kamrat Putte.

    25
    3
  4. Skit samma vad han kallar sig för, alla vet ändå att han är en simpel tjuv. Det är som vanligt bara den ryska propagandan som vänder allt baklänges, inget att fästa sig vid.

    51
    22
    • Helt rätt Anton. Inte ens mamman till en simpel tjuv vill att denne har en titel som associeras med den ej valde totalidioten i Vita huset. :D)

      17
      39
      • Att Biden inte är den piggaste stjärnan här i världen kan jag hålla med om, men börjar du irra om konspirationsteorier som gör gällande att femtio stater i det tysta skulle organisera 10.000-tals valarbetare för att rigga valet utan att någon skulle skvallra, så tycker jag mest synd om dig. Då platsar du i samma fack som förintelseförnekare, dom som tror jorden är platt och dom som fått för sig att människan aldrig varit på månen. Men, bara du är lycklig så 😁

        41
        17
  5. Kejserlig värdighet. Tsar Vladimir II vore mer passande. Put Inn hette en restaurang vid Ronneby GK. Jag tror de har bytt namn. Det gamla hade väl blivit politiskt inkorrekt.

    21
    27
  6. I Sverige finns det många politikersläkter som har suttit i makten flera generationer.
    Sossarna kanske är värst.
    Folket kan kalla dom för maffian.

    38
    3
  7. Påminner lite om Sverige.
    Läs Aftonbladets och andra bidragsberoende medias lovsånger om Sossarna . Lyss till kulturarbetarnas svammel om mångfalden . T.ex Martina M. som ärvt sitt jobb efter sin mor försöker göra sig lustig över Jimmie Å. Hoppas hon får skriva ihop några månadslöner fram till valet och att hennes ärvda Teater för lite extra bidrag som tack för insatsen i valet .
    Två månader tills det socialistiska oket hamnar i sophinken .

    38
    4
    • Man kan kalla Putin vad som helst,men en sminkad gris är ändock alltid en gris….

      35
      7
  8. Spelar kanske inte så stor roll vad han kallas för?
    I Sverige kallas ju Morgan Johansson för justitieminister också…
    Fast hans riktiga titel är: Lögnare, odugling, goddagspilt och fjant, samhällsparasit i stor skala trots att han bara är en tvärhand hög.
    I äldre dagar hade han förvarats i en liten bur, men en bjällra kring halsen och visats opp på gycklar-marknader!

    61
    4

Kommentera