9-åriga flickan i Skellefteå går ännu inte att förhöra

VÅLDSVÅGEN. Bloggen har tidigare skrivit om flickan som hittades svårt skadad efter att hon utsatts för ett mordförsök i Morö Backe, Skellefteå. Flickan har ännu inte kunnat förhöras på grund av sitt tillstånd, enligt ett pressmeddelande.

Bilden från föräldrarnas sociala medier.

Flickan flögs till Norrlands Universitetssjukhus i Umeå efter överfallet i torsdags där hon fortfarande vårdas för sina skador.

Pojken som misstänks för överfallet är under 15 år och enligt åklagaren har han i förhör gjort vissa medgivanden.

-Pettersson har noterat att gärningsmannen är väldigt solbränd och hör hemma i icke-skidåkande nation.

Han är tidigare misstänkt för överfall på en flicka och ett på en vuxen kvinna men har ändå sprungit lös. Gärningsmannen och hans mamma har uppehållstillstånd i Sverige.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

24 thoughts on “9-åriga flickan i Skellefteå går ännu inte att förhöra

 1. Hur mycket uppmärksamhet hade inte detta fått i PK-media om det istället hade varit en svensk 15-åring som försökt mörda en 10-årig invandrad muslimsk flicka?
  ( Märkligt nog så känner jag inte till ett enda fall där något liknande skulle ha hänt, jag har heller aldrig hört talas om en enda våldtäkt där en eller flera svenskar skulle ha gett sig på en muslimsk kvinna! )

  38
  5
  • Fast enlig muslimer som anser att islam är en religion överlägsen alla andra och det gör att muslimer har mycket högre moral än folk i Väst då borde vi se en massa våldtagna muslimska kvinnor men det finns inte en enda muslimskkvinna som blivit våldtagen av en svensk. Medan det finns en massa svenska flickor och kvinnor som blivit våldtagna av muslimska män.

   14
   1
 2. Ser i kommentatorsfältet, att ett och annat pucko anser sig behöva försvara detta bestialisks våldsdåd, med negativ tumme. Hur fan är du skapad. Att du anser dig tillhöra ”de goda”, ute på vänsterkanten, är ganska klart, där verkar alla vidriga samlas.
  Angående valet:
  Förtidsrösta inte! Det finns överhängande fara för att en blågul röst, blir rör när den åker ner i valurnan, på valdagen!
  Info från folk som varit inblandade!

  31
  1
  • Arg så jag skakar!
   Rättelse.
   Förtidsrösta inte! Det finns överhängande fara för att en blågul röst, blir RÖD när den åker ner i valurnan, på valdagen!
   Info från folk som varit inblandade

   32
   1
 3. Import av en dysfunktionella mamma som inte klarar av att leva i ett normalt samhälle och hennes tillika dysfunktionelle son.

  VAR FANNS SOCIALTJÄNSTEN???? De måste ha vetat.

  Import av kulturell ondska leder till ren ondska och tillslut ett förfall av hela samhället.

  Och till detta förfall bidrager vi med ännu mer bidrag som försörjningsstöd, barnbidrag, ……..osv.

  SPARKA UT DEM!!! SAMHÄLLET MÅSTE VAKNA UPP OCH SKICKA TILLBAKA DE SOM MISSKÖTER SIG!!!

  Valet i höst blir ett val över vilken samhällsutveckling vi vill ha.

  SOM DU RÖSTAR FÅR DU LEVA!

  39
  3
 4. Att gärningsmannen är kraftigt solbränd och från fjärran varmt land förvånar mig inte en endaste sekund , på mina drygt 60 år kan jag inte minnas att en svensk/europeisk person gjort något motsvarande ! (?)

  Om jag minns rätt så har de två aldrig träffats förut och det gör det bara mer bisarrt att random attackera och försöka mörda en liten jänta !

  52
  3
  • Dom har säkert träffats eftersom dom gick på samma skola.

   Det händer även att svenskar/européer pågår liknande vidriga brott.

   Englamordet, mordet på 10-åriga Engla Höglund. Anders Eklund erkände mordet och dömdes till livstids fängelse i oktober 2008.

   Helénmordet. Mordet på den 10-åriga Helén Nilsson. År 2005 dömdes Ulf Olsson för mordet.

   8
   17
   • Så är det Pettersson. Men bara för att vi själva har någon enstaka galning rättfärdigar det inte massimport av fler. Jag mår nästa fysiskt illa när de vänsterblivna protesterar mot utvisningar av exempelvis våldtäktsmän med motiveringen att gärningsmannen utgör en risk förblindad egen sort i sitt eget hemland.

    Sedan måste vi sluta upp att klumpa ihop invandrarna. Det finns människor med helt legitima skäl att vara här. Men sedan har vi en stor, jättestor, grupp som enbart kommit hit för att vegetera på våra mödosamt gemensamma resurser.

    40
    2
 5. Skrämmande stor andel kvotflyktingar till Sverige är från Subsahara. Tickande bomber, känns inte alls bra : (

  82
  3
 6. Det var tydligen tredje gången som…den utsatt någon för våld.
  Det ska dessutom vara ordentligt hätsk stämning däruppe nu. Och tacka fan för det.

  78
  2
 7. Är detta inte ett solklart fall av Rasism mot vita så kommer inget att vara det.
  Jag vet vad jag skulle göra om jag var hennes föräldrar. Men det kan jag inte skriva här!!!!

  112
  3
 8. Allt som de styrande idioterna ”inte såg komma”, var det många som såg. När vi varnade för det våld som skulle bli följden, stämplades vi som främlingsfientliga nazister. Inget kan vara mer fel. Vi varnade för just de grupper, som verkar ha skyfflats in i landet. Just dessa grupper består av de absolut mest IQ-befriade element, som vår herre placerat på jorden. Det är de grupperna vi protesterade emot!
  Dessa ”pensionsräddare”, kommer i förlängningen, att bli orsaken till att befolkningen reser sig. Vårt styrande parti, och även en stor del av oppositionen, har noll koll, på vad som sker i landet. Jag är säker på att Magdalena skulle bli gråhårig och lille Morgan, ta till nappen, och krypa upp i Strandhälls knä, om de fått höra vad som avhandlas under fikapauserna.

  129
  3
  • Folkräkning är ju inte aktuellt istället skall vi räkna katter???. undrar om detta land går att rädda?

   107
   3
   • det absolut besvärande med detta är ju att det är sånt här som gör att som förälder vågar man inte sicka sina barn till skolan.
    detta är ju en del av dom problem man har med den svenska skolan! det är altså inte frågan om vinster i skolan eller kunskaper som inte ges! det är faktiskt så att det är tryggare att skicka nsina barn till en krigs zon i Ukraina än den svenska skolan

    13
    2
 9. Vad fan gör odjuret här i Sverige, vem har släppt in fanskapet, dessa borde
  bli medåtalade men i vanlig ordning så blir det väl någon socialtant som
  kommer fram till att han är psykiskt labil och kommer in på så kallade
  behandligshem med frigång så att han kan fortsätta sina vidriga gärningar!

  127
  3
 10. Det påstås att ung ålder är av stor betydelse vid detta dåd. Upplysningsvis är flickan ännu yngre än ”muhammed”. Varför åberopas låg ålder endast på förövaren ? Givetvis ska låg ålder på offret också räknas in i bedömningen och därmed spä på straffet.

  124
  3
 11. Det är för jävligt, och om inte kräket kan anhållas, så måste hans föräldrar buras in.

  122
  3
 12. Kanske har grabben tvingats ta på sig dådet för att han är under 15 år .
  Inget är omöjligt i Sossarnas Sverige .

  68
  3
 13. Undrar om fru Vändersten, Lööf och paret Stenevi/Bolund har tyst minut för denna lilla flicka.
  Det är ju dessa personer som sett till att Sverige ”berikats” med dessa våldsverkare!
  Jag håller med, man finner faktiskt inga ord för denna våldshandling!

  139
  3
 14. Fy f-n vad ledsen man blir när man ser sådant fullständigt meningslöst våld.

  133
  1

Kommentera