Kristen mekaniker döms till döden för hädelse i Pakistan efter att han nekat en muslim rabatt

Ashfaq Masih, 34, dömdes till döden av en domstol i Lahore för hädelse. Han greps 2017 efter att han hamnat i verbala tvist med muslimsk kund. Men Masih sa att han trodde på Jesus Kristus och att han anklagades för att ”inte respektera” profeten Muhammed och arresterades av polisen.

  

En kristen mekaniker har dömts till döden för hädelse i Pakistan efter att han befunnits skyldig till att ha förolämpat profeten Mohammed genom att säga att Jesus Kristus är den ”sanne profeten”.

Ashfaq Masih, 34, greps 2017 efter att han hamnade i en muntlig oenighet med en muslimsk kund på sin motorcykelverkstad i Lahore efter att mannen vägrat betala sin räkning.

Kunden hade bett om dispens på grund av att han var en religiös hängiven – men Masih avslog begäran och sa att han trodde på Jesus Kristus och inte var intresserad av mannens religiösa status som muslim.

Masih anklagades för att ha ”respektlöst” profeten Muhammed och arresterades efter att han påstås ha sagt att för kristna var Jesus den ”sanne profeten”.

Fem år efter hans arrestering dömdes Masih, som har en fru och dotter, i måndags till döden av en domstol i Lahore.

Läs mer om detta utslag av våldsbejakande och intollerant Muhammedanism: HÄR

7 thoughts on “Kristen mekaniker döms till döden för hädelse i Pakistan efter att han nekat en muslim rabatt

  1. Det finns inget religiöst med att beröva människor livet.Total avsaknad av respekt för livet skall aldrig accepteras. Islam är en förmedeltida politisk ideologi för erövring, plundring och underkastelse (islam) där döden är större än livet. Pakistan är ett parialand Använd Riksdagen för att förbjuda eländet.

    19
  2. Varför är inte terroridiologin islam förbjuden, i alla fall i Sverige. Hand upp alla som har något bra att säga om islam. Varför ser jag inga händer? Jag har antagligen dragit på mig minst 1000 dödsdomar, som jag hädat denna skitreligion. Men framför allt låt den stanna i Mellanöstern.

    39
  3. Det är sådant här vi får räkna med om vi fortsätter att låta islam ta över.

    41
  4. Dit leder muslimernas agenda. När de är i numerärt överläge kapar de makten med demokratins hjälp.
    Riksdagen ser på och tycker det är bra!

    79
    2
    • Inte bara Riksdagen. Kommenterade efter senaste mordet på Aftonbladets FB-sida att jag likställer Koranen och Mein Kapf. Anmäld, hat, 30 dagars avstängning.
      Många som inte tål att islam kritiseras även i Sverige.

      31
      1

Kommentera