Japans fd premiärminister, Shinzo Abe har skjutits

 Japans före detta premiärminister Shinzo Abe sköts under ett kampanjtal på fredagen i västra Japan och fördes med helikopter till ett sjukhus men han andades inte och hans hjärta hade stannat, sa tjänstemän. Polisen grep en manlig angripare på platsen. ”En barbarisk handling som denna är absolut oförlåtlig, oavsett vad orsakerna är, och vi fördömer det starkt”, sa Matsuno. Link

Till Svenska medier meddelas:

Det finns ännu ingen tillförlitlig information om att gärningsmannen är Sverigedemokrat. eller varit medlem i NMR!

Omhändertagande av gärningsmannen visas på videon nedan.

5 thoughts on “Japans fd premiärminister, Shinzo Abe har skjutits

 1. Ja, de måste uppenbarligen ändra sina vapenlagar i Japan så att endast godkända socialister med rätt värdegrund får äga vapen.

  9
  1
  • Skämt åsidå så tror jag att de redan har stentuffa vapenlagar i japan. Det där rökmålnet är inger man förväntar sig att se från ett normalt vapen. Här användes ett hemgjort skjutapen.

 2. Kan vi vara helt säkra på att NMR inte varit inblandad ? Eller någon från SD som åkt dit på semester och passade på att mörda lite.Nåväl,man ska kanske inte ironisera över ytterligare ett tragiskt mord men medströmsmedia i Sverige går över alla gränser ibland utan att ha belägg för sina uppgifter.Seriös journalistik ?Knappast….

  12
  1
 3. Om en inhemsk född medborgare i Sverige skjutit en japan så hade det kallats ett horribelt rasistdåd!
  Så manipulerar media svensken.

  14
  2

Kommentera