Europa: Demografin styr demokratin

av Giulio Meotti

Det råder en ersättning av civilisationen och media rapporterar inte ens om det.

Sept pas vers l’enfer (”Sju steg till helvetet”), den nya boken av Alain Chouet, före detta nummer två i DGSE, den mäktiga franska kontraunderrättelsetjänsten, är en anklagelse mot den europeiska eliten. Chouet minns:

Det råder en ersättning av civilisationen i Europa och media rapporterar inte ens om det. (Bildkälla: iStock)

”Jag har varje år bjudits in för att föreläsa om problemen med den arabiska världen i Moulenbeek, en förort till Bryssel. En dag var jag där … när Philippe Moureaux, stadens socialistiska borgmästare och chefen i det belgiska socialistpartiet, satte sig på främre raden tillsammans med två skrämmande livvakter i djellaba, skägg och vita mössor. Till publiken sa Moureaux att jag inte var kvalificerad att diskutera arabvärlden, eftersom jag kom från ett land som hade torterat muslimer i Algeriet. Hans resonemang är betydande i det avseende att sedan 1980-talet har den europeiska vänstern låtit sig besegras av den militanta salafismens sirener. Hanteringen av Molenbeek är ett typexempel på detta: auktoriseringar som enkelt berättigats utan kontroll av öppning och funktion av moskéer, islamistiska privatskolor, kultur- och sportklubbar som generöst subventionerats av Saudiarabien.”

25 av 89 medlemmar i Bryssels regionala parlament är inte av europeisk härkomst.

Chouet fortsätter: ”Jag anklagar de politiska ledarna för att aldrig vilja förstå uppsvinget i det radikala islam och för att medvetet strunta i det på grund av väljarna och ’politisk korrekthet’. Jag anklagar dem för att tillåta att flera kommuner har utvecklat jihadistisk radikalism i åratal, till den punkt där en socialistisk tjänsteman berättade för mig: ’Vi känner till Molenbeeks problem, men vad vill du, det är en väljarkår som inte kan försummas.'”

Läs vidare

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Europa: Demografin styr demokratin

 1. Som sagt var, det är en utrotning av människorna på den kontinent som adolf utförde sina hemskheter!

  Det kallas utrotning eller förintelse när det sker på kort tid. Det kallas demografisk omvandling när det sker på lång tid. Men resultatet är detsamma.
  Hade adolf lyckats hade en viss grupp av människor inte funnits kvar. Nu med en långsam förintelse som taktik så blir det lättare att lyckas, vi har tyvärr förmågan att vänja oss vid långsamma förändringar…

  Men båda metoderna är förintelse av grupp eller folkslag.

  23
  1
  • Kerstin, en viss grupp av människor hade funnits kvar. Om nu inte Adolf hade lyckats med att erövra hela världen. Man ska veta att en stor del av de Tyska judarna tilläts/tvingades lämna landet. Den Tyska officiella hållningen var ett judefritt Tyskland, inte ett utrotande av judarna. Problemen kom i och med krigsutbrottet, då de flesta länderna vägrade ta emot judarna. De finns uppgifter på att man från Tyskt håll hade planer på att skeppa judar till Madagaskar. Men det föll också i och med att sjöfarten förbi England blev allt för osäkert.
   Och när man sen ockuperade allt mer områden i öst blev judefrågan ett allt större problem.
   Det var i skenet av det som den sk Wannsee konferensen hölls och resten vet vi.
   Vi kommer förmodligen aldrig få svar på om det från början var meningen att utrota eller om man bara ville ha bort dem från Tysk mark.

   1
   3
  • Kerstin N
   Nej det är inte samma sak.
   Här har svenskarna välkommnat folk från jordens alla hörn. De kommer lika obevekligt som ett snöskred, omöjligt att stoppa, vare sig vi gillar eller ogillar det.
   De kommer hit med hoppet om en bättre framtid, som dock sällan inträffar.
   Den gamla världen är borta och kommer aldrig igen.

   2
   2
 2. Den som på allvar tror att de importerade araberna-islamisterna kommer att utveckla Sverige till att åter bli ett föredöme får tro det men verkligheten kommer att visa på något helt annorlunda.

  Dysfunktionell och rena analfabeter tillsammans med fascism och en medeltida religion kommer inte att bli ett framgångsrecept. Sen får artisten som förde fram att om vi avstår en pizza och en coca cola i veckan tro vad han och hans svans vill. De kommer aldrig att få rätt. Men de tillhör de GODA och det kanske räcker

  23
 3. Hoppas Nyans kommer in i Riksdagen så gemene man får vet vad vi importerat när det partiets företrädare ställer sina krav.

  30
  4
 4. ”försumma” ja så är det, på väg åt det hållet i Sverige också, självklart kommer finnar, araber, iranier kurder turkar och olika Balkan folk också få större inflytande i vårt land, de har ju ofta rösträtt. Det tar ju ett tag då våra grundlag inte kan ändras snabbt. Men nya lagar kommer vi att få.

  6
  12
  • Finnar? Men vad nu?
   Vore jag finne skulle jag bli kränkt över att bli ihopblandad med de övriga, du nämner.
   Finnarna har gjort mycket bra åt Sverige under historiens gång. Vem minns inte Hakkapeliterna och deras stridsrop Halka Päälle, när de stred för Sverige.
   Sverige behöver finskt sisu.

   42
   1
   • Finnar är en mycket stor grupp i Sverige, visst de har gjort mycket gott men de är utlänningar. De har till viss del en annan kultur.
    Jag pratar inte om bra eller dåligt jag menar att utlänningar as kultur småningom kommer att synas i våra lagar.

    3
    22
 5. Våra politiker förstår inte och så länge man betraktar dessa invandrare som röstboskap så kommer man heller inte att förstå. Så länge man sen fortsätter att fjäska och ge dem fördelar, så stärker man dessutom dem.
  Det ser mörkt ut, inte bara för Sverige utan även Europa.

  39
  1

Kommentera