Bråk mellan äldre kvinnor och män vid badplats

INRIKES. Flera kvinnor och män slåss vid en badplats på Gröningen i Helsingborg.

Den beskrivningen vi får är att det rör sig om äldre kvinnor och män i ett slagsmål, säger Evelina Olsson, presstalesperson vid polisen region Syd.

Strax innan 20.00 larmar flera personer om ett slagsmål ute på Gröningen i Helsingborg.

Flera patruller är på plats för att reda ut vad som hänt. Enligt initiala uppgifter är det inga personskador.

Uppdatering 21.15

Flera anmälningar om olaga hot och misshandel kommer att skrivas.

Polisen

-Pettersson har aldrig hört om äldre svenska kvinnor och män som slåss på en badplats men jag har aldrig badat i Helsingborg…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Bråk mellan äldre kvinnor och män vid badplats

 1. Kanske det är socialistpartiernas och regeringens nyrekryterade medborgare, som visar sina talanger. Dessa primitiva problemlösningar slutade normalsvensken använda för åtskilliga decennier sedan. De nya medborgarna var väl utsedda en gång, som de nya byggstenarna för ett framtida fungerande Sverige med stark välfärd. Sagodrömmen sprack så det skrek om det eftersom det inte var segregerade forskare och akademiker och nu är myndigheterna upptagna med frågorna om hur välfärden ska klara invandringen. Jag förstår aldrig hur svenska politiker tänkte och tänker med den fria villkorslösa invandringen och obefintliga bakgrundskontroller.

  14
 2. Det är väl en urgammal kär skånsk tradition speciellt i området runt Helsingborg att äldre människor slåss på badplatser mitt i sommaren?

  13
 3. Pettersson:
  Nej gamla ”Sundets Pärla” är idag annorlunda än i våra yngre dar. Bor man som Stenbock mitt i smeten,har man sedan länge slutat förvånas.
  I bland tror man sig förflyttad till MENA-området. Men så består numera mer än hälften av stadens invånare,av icke inhemska….Vissa gator har helt övertagits av Orientaliska butiker,Området kring GA-Torget skall man undvika besöka !!

  91
  1
  • Tråkigt nog så är det så media och riksdagen vill ha det. De tycker det är en bra utveckling…
   …i processen att förinta det nordiska folket!

   42
  • Så kallas ju vissa delar av innerstaden för ”Gaza remsan” och ” Golanhöjden”.
   Undrar varför?🤔

Kommentera