Fler Natosamtal hålls under midsommarhelgen

NATO. Under midsommarhelgen hålls Natosamtal för att lösa konflikten om Turkiets motstånd mot Sveriges och Finlands Natomedlemskap.

Oavsett om Sverige hinner nå statusen ”invitee” eller inte inför Natotoppmötet som hålls i Madrid på onsdag kommer Sverige fortsätta dialogen med Turkiet efter mötet, säger statsminister Magdalena Andersson.

”Invitee”-status innebär möjlighet till deltagande i fler möten under Natoveckan.

– Det har inte så stor praktisk betydelse. Men det finns ju många Natoländer som gärna ser att vi får invitee-status och också jobbar för att så ska bli fallet, säger Andersson.

-Pettersson tror att Turkiet får ge upp sitt motstånd mot Finlands och Sveriges medlemskap i Nato, trots att turkarna delvis har rätt. Sverige är alldeles för slapphänta med misstänkta terrorister och islamister.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

2 thoughts on “Fler Natosamtal hålls under midsommarhelgen

  1. De har stort pådrag i madrid,superrädda för manifestationer och attacker. Krogarna klagar för mycket är avstängt. Bad business.

  2. Erdogan spelar i samma floskelliga som Lavrov. Det vill säga knappast rumsrena.

    6
    7

Kommentera