Sammanfattning kväll och natt i Västra Götalands län

23.27 Göteborg, försök till mord.
En man knivskärs på Gärdsås Torg varför polis samt ambulans larmas till platsen. Mannen är allvarligt skadad och förs med ambulans till sjukhus för vård. En kvinna som försökte avstyra bråket knivskadades i ett ben och fick också åka med till sjukhuset för vård. Gärningsmannen springer från platsen och är i skrivande stund inte gripen. Inga ytterligare uppgifter finns i nuläget angående orsak etc.

23.39 Borås, trafikolycka.
En moped har kört in och krockat med en stolpe, ambulans samt polis till platsen som skall vara Hultagatan. Föraren som är i 17 års åldern får åka med ambulansen till sjukhus för vård, oklar status. Föräldrar tar hand om mopeden samt möter upp sonen på sjukhuset. Polis kontrollerar nykterheten men föraren visar inga tecken på påverkan. Oklart hur själva olyckan har inträffat.

23.48 Göteborg, grov misshandel.
Ett bråk pågår ombord på en buss som stannat på Alekärssgatan i avvaktan på polis samt ambulans. Ett flertal personer har bråkat och oklart varför i skrivande stund. Två stycken är lindrigt skadade och ytterligare tre personer är omhändertagna varav en är utpekad som gärningsman. Då det behövs tolk till samtliga inblandade finns inga ytterligare detaljer i ärendet för stunden.

01.54 Göteborg, misshandel.
En man grips på Järntorgsgatan då han har slagit en kvinna på platsen. Ordningsvakter har gemensamt gripit mannen och belagt honom med handfängsel då han varit mycket agiterad i samband med händelsen. Oklart om kvinnan behövde sjukhusvård. Flera vittnen hörs på platsen och mannen grips och får följa med till polishuset där han får börja med att sova ruset av sig. Inga uppgifter om varför de bråkat med varandra. Mannen är i 30 års åldern och kvinnan i 25 års åldern.

Polisen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

One thought on “Sammanfattning kväll och natt i Västra Götalands län

Kommentera