S-politiker: ”Landet faller isär”

VALET 2022. Kommunpolitikern Sofie Wiklund var socialdemokrat i 15 år. Nu skriver hon på Aftonbladet Debatt om varför hon bytt parti till Moderaterna.

Wiklund säger att beslutet togs efter att hon arbetat med vuxenutbildningar i Falun och att hon då upplevde att Moderaternas politik var mer effektiv i att få in folk i arbete.

”Varannan nyanländ jobbar inte, kan inte försörja sig själva och det går dessutom att få ut mer i bidrag än genom att arbeta. Situationen blir allt mer akut. Sverige har inte råd att vänta. Jag kan inte stå och se på när vårt land faller isär” skriver Sofie Wiklund.

-Pettersson undrar varför det tog 15 år att komma på att S-politik inte fungerar och undrar hur länge det dröjer innan Sofie Wiklund kommer på att M inte är någon större skillnad…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “S-politiker: ”Landet faller isär”

 1. Nej, de ska inte ut i något arbete. De skall omgående skickas tillbaka till de dynghålor de kommer ifrån.
  Inget annat.
  Nu.

  35
 2. Jag tycker att hennes idéer verkar bra, få folk i arbete snabbt och inte sitta i skolbänken i åratal.

  11
  11
 3. De politiker vi har i Sverige håller inte måttet. Såg Ljugar-Annie i Agenda i går . Ett jävla ljugande för att slippa tillstå att hon förhandlar med (V). Hur kan en enda tänkande människa tro på sån skit. Jag har inte sett något sämre sedan Maud O. Ljög om EON affären .
  Sverige och Svenskarna ligger riktigt pyrt till om vi inte röstar bort folkutbytespartierna.
  Och ger ansvarskännande politiker en chans.

  68
 4. De som straffar Sverige för andra världskriget vill krossa Sverige.
  En blodtörstig plan i kollaboration med hbtq och feminister. Med målet – Allt åt alla, alla ska med, vi har fått för mycket och nu ska vi dela med oss.
  Människohatande grupper som vill utrota nordens folk.

  Och, det gäller INTE alla som biologiskt hör till grupperna.

  62
  2

Kommentera