Öppnar för att staten ska ta över på Arlanda

RESOR. Regeringen planerar en större utvärdering efter kaoset på Arlanda, rapporterar Dagens Nyheter.

Det såg mörkt ut på Arlanda igår.

Näringsminister Karl-Petter Thorwaldsson öppnar nu för att staten ska ta över säkerhetskontrollen för att åtgärda personalbristen på flygplatsen.

– Jag skyller inte ifrån mig, Swedavia är absolut mitt ansvar, men huvudproblemet här är dock att säkerhetsbolaget inte lyckats rekrytera tillräckligt med folk, säger Thorwaldsson till tidningen.

-Pettersson undrar vad näringsministern menar. Staten äger redan Arlanda flygplats till 100 procent och har bestämt vilka som ska driva säkerhetskontrollerna. Karl-Petter får väl lära av dom som har hand om passen, staten, så blir det bra…

Jag tror att Swedavia, dvs. staten har ägnat sig för mycket åt att tjäna pengar och struntat i kunderna.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Öppnar för att staten ska ta över på Arlanda

 1. Först kommer dom in i Sverige och förorsakar kaos, elände och åter kaos!
  Sedan ännu mer kaos medan dom befinner sig i vårt land.
  Och sen åter kaos när dom åker på semester till landet dom flydde från för 3 månader sen!
  Och så ska dom efter svnjuten semester på vår bekostnad åter-välla in i Sverige igen och så här håller det på, år in och år ut!
  Hur i hela friden kan svenska myndigheter tillåta detta?
  Detta kan aldrig vara lagligt!
  Men dom “svenska” myndigheterna kanske inte är svenska längre?
  Eller så styrs dom av landsförrädare?
  Det här är ju hur galet som helst.

 2. Om staten skall ta över Arlanda blir det än värre.
  Titta hur staten sköter SAS.

 3. Tyvärr är nuvarande styre av staten extremt politiskt vänsterfärgat och kommer ändå att riskera Sveriges säkerhet på flera sätt. De idkar t.ex. godtyckligt slarv med id-kontroller och bakgrundskontroller på samma sätt, som Migrationsverket och övriga bidragsutbetalande myndigheter gjort i många år. Förbud mot samkörning av förmånsregistren skyddar bedragare mer än allmänheten. De strör medborgarnas skattepengar och allmänna resurser omkring sig till de, som inte skall ha. Det kan faktiskt liknas med planerad ondska mot den svenska befolkningen. Nu hörde jag nyligen att akutsjuka med t.ex. hjärtinfarkter skickas hem från ett sjukhus i Luleå p.g.a. personalbrist. Grundorsaken är enligt min mening ett större systemfel med hela invandringsapparaten, som ökat folkmängden med stort bidragsberoende och hög brottslighet senaste decennierna. Dit går stora pengar och resurser, som bör gå till sjukvård, skolor, försvar och pensioner bl.a.

 4. Ja staten bör ta över så snabbt som möjligt.
  Det är den säkraste sättet att permanenta kaoset .
  Vi har i 8 år sett sossarna missköta allt de är satta att förvalta .
  Och dessutom skulle (S) kunna ordna rabatter och snabbare bordning för sina importerade röster . Så de slipper vara här i utanförskapsområden . Då räcker det att de dyker upp till valen . Och eventuellt vid sjukdom och om det trasslar med bidragen .

 5. Nu blir det här utanför ämnet men betrakta bilden…vad håller vi på med i detta land?
  En riktig flykting kan inte åka tillbaka till ursprungslandet på semester. Inte möjligt.
  Jag skäms. Skäms över att vi riktiga svenskar låter landsfientliga aktivister förstöra vårt enda land.

  Och sen, låta sådana här upptaga plats inne på en svensk flygplats, vår flygplats. Min och din flygplats. På väg på semester i hemlandet.
  Detta vansinne.

  47
  • Det måste göras helt klart att åker de tillbaka så är dörren stängd. De bör i princip hinna åka dit sedan är pass och medborgarskap ogiltigt från den punkten.

   11
 6. “Bidragskunderna” åker hem till sitt hemland dom flytt ifrån med fullt bidrag, prova detta som svensk sk. arbetslös med A-kassa hur bra det går att ta semester i annat land med full A-kassa?

  Går bra att göra detta i de många år man varit a-lös, anmäl bara inte att du åker någonstans.
  En länk av många….
  https://utrikesgruppen.se/resa-utomlands-med-a-kassa/

  38

Kommentera