Två gigaton snö till

På Grönland där det vanligtvis så här års smälter snön, snöar det ännu i riklig mängd. Igår 17/6 ramlade det ned två gigaton snö! Det är mycket: 2 000 000 000 ton. Räcker till is i många drinkar.

Men var lugna, snart kommer det att börja smälta av snö och PK media kommer förstås med de vanliga “klimatljugen”. Havesnivån stiger, å jordens snara undergång, osv.

LÄNK

4 thoughts on “Två gigaton snö till

 1. Den snö som ramlar ner på Grönland har ju sitt ursprung i havets avdunstning, och därmed sjunkande nivå. Så när den sen behagar smälta och rinner ner i havet igen, så är vi ju tillbaka på ruta ett. Alltså ett nollsumme-spel. Mängden vatten, på och runt planeten, i olika former, är alltid konstant.

 2. Får mer o mer vatten på min kvarn om att mängden energi i universum är relativt konstant. MEN den skiftar lägen. Alltså blir det varmare hos x blir det kallare hos y. Mängden energi hålls relativt konstant.

 3. Notera att en Gigaton snö extra på Grönland ger effekter på den havsnivåhöjning klimatfascisterna påstår pågår. Nu är det sammanlagt många extra gigaton som fallit.

  Det blir spännande att följa hur idioterna skall förklara en “havsnivåsänkning”. D v s de kommer förståss att “mörka” sådana mätutfall?

  2
  1
 4. Bloggens prat om, för mycket snö, för lite snö, för varmt, och för kallt.
  Vad är det som händer, är det nått onormalt på gång.

Kommentera