Kukmätartävling

VALET 2022. Här ser och hör vi SSU:s ordförande Lisa Nåbo säga att hon fått den obekväma uppgiften att stå bredvid Tobias Andersson (SD) och hamnat mitt den här liksom kukmätartävlingen om bara hårdare straff och fler poliser hade funkat hade USA varit världens tryggaste land.

-Pettersson säger att Lisa Nåbo är inte ett dagisbarn utan 27-år och Socialdemokraternas politiska framtid.

Varken Lisa eller någon annan vet hur USA hade sett ut om man varit lika naiv och släpphänt som Sverige, troligen hade varit en kollapsad stat.

Det vi vet är att Sverige och USA har de största problemen med brottslighet i de delar där “mångkulturen” är mest utbredd.

Lisa Nåbo, SSU

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

20 thoughts on “Kukmätartävling

 1. Jag glömde nämna att hennes pappa alltid gick klädd i löjliga kläder och hade en löjlig frisyr. Han såg ut som var han 12 eller 13, trots att han var 14 eller 15. Undersätsig eller kort i rocken dessutom.

 2. “Kvinnors intåg i ett lands statsledning har oftast bidragit till landets fall”
  Källa: “The Faith of Empires” av Sir John Glubb, befälhavare av Jordaniens armé.
  (baserat på 2500 års empiri)

 3. Jag var skolkamrat med hennes pappa.
  Han var extremt töntig, hade inga vänner bland oss andra “moppe-ungdomar” Han höll på och tramsade om att man inte skulle äta ägg, dricka mjölk eller äta för mycket kött redan på 70-talet. Hans föräldrar ringde ofta polisen när något gäng grillade korv och drack öl på andra sidan den breda ån. Extremt intoleranta.

  Ett sorts “löjliga familjen” redan på 70-talet och hon för traditionen vidare i nästa generation.

  17
 4. Lösinngen på kriminaliteten i Sverige är hur feministiskt enkel som helst! Legalisera allt! Och brottsligheten minskar snabbt med 100 procent. Blir folk mördade inget problem – det är ju lagligt, och vi kan lägga ner Hela rättsväsendet och satta pengarna på massinvandring av bidragsberoende! RÖD FRONT !!! (Denna är ironiskt skriven för dem som ej förstår detta.)

  18
 5. Sossarna, är vulgaritetens parti, I såväl ord som handling! Därför ser också vårt samhälle ut som det gör! DE EFTERSTRÄVAR DET, för de är såna!

  DE SKITER TOTALT I VÅLD OCH VÅLDTÄKTER!

  DE EFTERSTRÄVAR DET!!!

  TY SÅDAN ÄR SOCIALISMEN!!!

  Om sossepersoner inte får sin vilja igenom blir det bråk! Och vilka har sexfördärvat vårt folk, om inte dessa, I kombination med vänsterpacket!!!

  30
 6. Med sitt pubertala språk gör hon ett magnifikt klavertramp. Det är egentligen synd om en så omdömeslös person man gör bäst i att låtsas som om man inget hört.

  38
 7. Jag var på indoktrineringskurs på sjuttiotalet som bedrevs av SSU och då var parollen hos dom kvinnliga
  deltagarna hur många av ovannämda redskap dom kunde få i sig per kväll,är det lika dant nu?
  Men det var då det,känner igen några som sitter i riksdagen nu,hur kom dom dit?Jag tog mig bort i tid.

  34
 8. Vad är detta för en primitiv människa med ett ännu primitivare “språk”?
  Och har Sverige sjunkit så djupt i dekadensen och förfallets träsk att t.o.m. applåder är påkallat när en obildad människa med uppenbara tal och språkproblem vräker ur sig på detta okontrollerat vidriga sätt?
  Hon behöver omgående en plats på en uppfostringsanstalt!
  -Tar aldrig dårarna slut i detta land?

  64
 9. Jag förstår inte riktigt metaforen med kukmätning, men Ingen kan säga annat än att det är vänsterfeministerna som släppt in alla kriminella muslimer. Är det fittmätartävling om vem som kan släppa in flest kriminella i Sverige då?

  52
  1
 10. Ja det måste kännas obekvämt för en liten näbbgädda från SSU att få
  verkligheten serverad rakt i öronen!

  61
 11. Hjärntvättade SSU karriärister som borde gå på en retorikkurs finns det gott om.När man måste använda grova ord för att göra sin röst hörd brister det oftast i ordförrådet och debattvanan.Det är väl också dags att tagga ner alla fula påhopp på SD.Det är ganska tjatigt och borde lyftas upp från sandlådenivån..

  62
 12. Det vurmas så mycket om att fängelse inte hjälper mot kriminalitet?

  Då motfråga, släpp dom fria då och se vad som händer om det inte finns något straff alls, j-..la genusknarkare utan innehåll i huvudet.
  Haft diskussion om detta i släkten för många år sen, det blev helt tyst…..hoppsan sa.

  Förslag/dröm…
  Kört för fort, bilen(du blir av med den, oavsett ägare) lämnas vid vägkanten för bortforsling/försäljning, du får gå hem.
  Kommer garanterat att vara lugnt på vägarna……Simple as that.

  44
 13. Är det kanske applåder för att exempelvis journalisten Joakim Lamotte måste sluta för att hans familjs existens hotas? Är det applåder för att bidragsberoende hatande folkmassor från andra kulturer vinner terräng i det brottsvänliga landet Sverige? Det går illa för Sverige om vi inte får en regering, som gör något åt det.

  65
 14. Hon säger det som behövs för att göra socialdemokratisk karriär!
  Snart ser vi henne runt riksdagen.

  63
  1
  • Fröken Nåbo hopas att hon skall sitta i Regeringen – det uttryckte hon i programmet Sverige möts från Linköping. Hon är nyutexaminerad polis men hon vill inte jobba som polis utan som politiker. Det kanske är tur att hon inte jobbar som polis för hon verkar vara helt inkompetent så det dugger som politiker – hennes åsikter är inte ens PK utan helt bla, bla………

   51
 15. Användning av skrev invektiv bevisar enbart kunskaps och intelligens nivån på de som brukar dom !

  45
 16. Vi vet hög och utbredd kriminaliteten var i USA när deras rättssystem var mer som i Sverige, på 70- och 80-talen innan de införde tredje-gången-gillt. Brottsligheten skenade och brottslingarna var ute på gatan innan polisen skrivit klart sina rapporter.

  52

Kommentera